Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 19 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Je kunt seizoen 4 van Love Island Australië nú kijken op Videoland

Love Island blijft zo’n heerlijk realityprogramma – alle afleveringen van de Nederlandse versie hebben we al bekeken en hetzelfde voor de UK- en Australische versies. Maar we hebben goed nieuws; want die laatst genoemde komt met een nieuw seizoen en het is vanaf vandaag te bekijken op Videoland!

Love Island seizoen 4

In de eerste afleveringen stellen alle singles zich aan je voor. Het seizoen ging in Australië al op 31 oktober van start en de finale is MORGEN te zien. Dus wil je nog niet zien wie er wint? Hou dan de socials (voor de verandering) een keer niet in de gaten.

Meet the Islanders!

Groot succes

Het mag dan wel een realityprogramma zijn, soms komt er wel échte liefde bij kijken. En ook na het programma gaat het vaak nog heel lang goed, denk maar aan Alex en Olivia uit UK seizoen 1 én aan Tommy Fury en Molly Mae – die verwachten begin volgend jaar hun eerste kindje. “Our little girl on her way to us. Can’t believe I’m going to be a girl mum,” schreef ze eerder dit jaar. “Honestly this was the most surreal part of my whole pregnancy so far. Never felt emotions like it.”

Het feestkapsel van Wednesday Addams is geïnspireerd op deze Britse it-girl