Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 19 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Volgers van Rico Verhoeven schrikken van tape-video op Instagram: ‘Niet grappig’

Rico Verhoeven is misschien wel ‘s werelds bekendste kickbokser op het moment en zo’n beroep gaat natuurlijk gepaard met heel veel kracht. Veel volgers schrokken dan ook van de video die hij vanmorgen plaatste, waarin hij zijn vriendin Naomi ‘te grazen’ neemt. Bedoeld als grappige video – en in principe gebeurt er ook niks geks – maar toch vallen veel volgers over de manier waarop hij dit doet.

Rico Verhoeven onder vuur na tape-video

Op Instagram zien we het vaker.. grappige video’s waarin partners elkaar pranken of te grazen nemen. Dit natuurlijk allemaal met de juiste bedoelingen, maar soms komen dingen wat gek over. Dat is in elk geval zo bij de volgers van Rico, want zij kunnen zijn nieuwste grap niet zo goed aan. In de video zien we hoe Rico en zijn vriendin Naomi aan de eettafel zitten en hoe Naomi eigenlijk alleen maar aandacht heeft voor haar telefoon.

Rico weet daar wel een oplossing voor, hij tapet namelijk de telefoon van zijn vriendin vast aan haar hoofd. Veel kijkers van de video schrikken hiervan: “Deze humor is strafbaar als mishandeling”, reageert een volger. “Als mijn man dat zou doen had hij een week ergens anders kunnen slapen. Nee vind dit niet echt humor doet hardhandig aan zelfs”, reageert een ander.

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

Toch vinden anderen het juist wél grappig en dat mensen niet zo moeten zeuren: “Als dit al mishandeling is heeft geen van jullie ooit daadwerkelijke mishandeling mee gemaakt 😂 woke bs.. goeie grap Rico 😂 weg met die telefoon tijdens het eten 👏”

Deze spaartruc helpt je minder gedachteloos uit te geven