Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 21 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Oeh! Dit zijn de 7 onverwachte hete plekjes die hij nooit meer mag overslaan

Oeh, als hij je in je nek kust of zachtjes over je borsten streelt, dan voel je het prikkelen tot in je tenen. Er zijn ook plekjes op je lichaam waar je niet altijd aan denkt tijdens de seks. Maar vraag hem toch eens je op deze hete plekjes aan te raken.

Het blijft iets geks, die aantrekkingskracht. En hoe fijn is het als iemand precies weet wat hij aan het doen is, maar in dit geval ook, waar?

De beste hete plekjes

Als partner is het natuurlijk de taak om je lover helemaal gek op je te maken. Niet alleen op het begin. Nee, elke keer weer opnieuw. Het aanraken van de volgende zeven plekjes gaat daar helemaal voor zorgen.

1. Knieholtes

Oké, klinkt niet als één van de meest sensuele plekjes op je lichaam, maar geloof ons, je knieholtes zijn ontzettend gevoelig voor prikkels. Stel je voor dat je een kort rokje draagt en hij raakt je zachtjes aan. Reken maar dat je knieën gaan knikken.

2. Oren

Worden mannen ook wild van trouwens, als je zachtjes aan hun oorlel likt, zuigt of kust.

3. Navel

Vraag hem je navel te stimuleren met zijn tong of vingers. Of doe eens gek en spuit slagroom in je navel en vraag hem het op te likken. Wist je dat je dat kan voelen in je clitoris?

4. Grote teen

Ook als je geen voetenfetish hebt, kan dit erg lekker zijn. Sommige vrouwen worden zo opgewonden als een man haar grote teen stimuleert met zijn handen of mond, dat ze een orgasme krijgen.

5. Hoofdhuid

Onder je haar dus. De Amerikaanse wetenschapper Yvonne Fulbright zegt dat een massage van je schedel het hormoon oxytocine vrijmaakt waardoor je je ontspannen en voelt en open staat voor seksuele avontuurtjes.

6. Rug

Als je houdt van een beetje ruwe seks, vraag hem dan in je rug te knijpen en langs je ruggengraat te strelen. Van boven naar beneden. Vraag hem om wat langer stil te staan bij het kuiltje boven je billen. Zachtjes bijten is heerlijk.

7. Sleutelbeenderen

Super sexy, als je een stukje van je schouder ontbloot. Bovendien is je sleutelbeen een heel gevoelig plekje. Je smelt als hij je hier teder kust of streelt. Vooral als hij daarna langzaam verder naar beneden gaat…

Misschien vind je dit ook leuk: