Emma Toussain
Emma Toussain Reality 1 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Spannend – Je kunt je nu zélf aanmelden voor het programma Special Forces

Heb jij altijd al willen weten hoe jij het zou doen als ‘militair’? Maar heb je geen ambitie om die opleiding écht te doen en heb je de status van bekende Nederlander nog niet bereikt? Dan hebben we goed nieuws, want ook jij kan je skills testen in het programma Special Forces. Het VIPS-gedeelte laten we dan eventjes achterwege.

Geef je nu op voor het programma Special Forces

In het eerste seizoen van SF-VIPS zagen we hoe o.a. Dave Roelvink, Gaby Blaaser, Alkan Çöklü, Tim Haars en Nouchka Fontijn de uitdaging aangingen. Het was fysiek loodzwaar, maar mentaal zo mogelijk nóg zwaarder. Als jij geen echte thrillseeker bent en je dus liever niet écht op militaire missies gaat, maar je wel benieuwd bent hoe jij zo’n training zou hendelen dan is nu de mogelijkheid om dat uit te testen. Je kunt je namelijk opgeven voor Special Forces.

Videoland laat het volgende weten over deze unieke kans: “Durf jij de controle volledig uit handen te geven en ben je klaar voor een loodzwaar avontuur? Dan is dit je kans! Voor een nieuw seizoen van Special Forces zijn we namelijk op zoek naar strijders!

Bekende en onbekende Nederlands gaan in dit nieuwe seizoen mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden aan den lijven waartoe een mens in staat is. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen en je grootste angsten te overwinnen? Klik dan op onderstaande button en meld je aan!”

Wel iets voor jou? Vul het formulier dan zeker in!

Kamp van Koningsbrugge

Dit soort programma’s zijn hot, want Special Forces is niet het enige programma dat zich focust op de militaire dienst. – na het succes van de eerste twee seizoenen Kamp Van Koningsbrugge met gewone burgers is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. Andersom dus! In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan. Wie laten het luxeleventje met gemak achter zich? Dat gaan we dus allemaal zien.

Een huis kopen zonder kijken? Je kunt je nú aanmelden voor seizoen 7