Emma Toussain
Emma Toussain Reality 26 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kamp Van Koningsbrugge maakt nieuwe editie met BN’ers en dit zijn ze

Na het succes van de eerste twee seizoenen Kamp Van Koningsbrugge met gewone burgers is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan. Wie laten het luxeleventje met gemak achter zich? Dat gaan we dus allemaal zien.

Kamp Van Koningsbrugge: wie durven deze uitdaging aan?

Presentator en journalist Natasja Gibbs, YouTuber en presentator Iris Enthoven, spreker en Kinderen van Ruinerwold’s Edino van Dorsten, acteur Tarikh Janssen, oud-Oranjeleeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentator en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, Chef’Special-drummer Wouter Prudon en oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny, ondergaan deze heftige beproeving. Wie houdt het vol?

 

Wat gaan we zien?

De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo Ray en Dai aan de extreme opleiding onderworpen. De cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een Special Forces-eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als de gewone burgers. Jeroen zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training. Wie lukt het om het einde te halen?

Dit is niet het eerste programma waarin BN’ers kijken of ze het leven van een militair kunnen. In Special Forces Vips op Videoland gingen bekende Nederlanders deze proeven óók aan, en dat bleek soms knap lastig. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Want wat doe je als er tegen je geschreeuwd wordt? Je geen medelijden krijgt? Als je breekt, lig je eruit. We zijn dan ook heel erg benieuwd naar hoe deze editie van Kamp Van Koningsbrugge eruit gaat zien.

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition, vanaf donderdag 13 oktober om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deze plekken moet je bezoeken als je naar Berlijn gaat