Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 26 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

CUTE: Rapper Donnie is voor de tweede keer vader geworden

Rapper Donnie is razend populair en ook thuis gaat alles op rolletjes. Hij is al jaren samen met zijn vriendin en inmiddels zijn ze ouders van twee kindjes. Hun tweede zoontje kwam afgelopen woensdag ter wereld en kreeg de mooie naam Sorèn Luka.

Dat maakte Donnie bekend via Instagram.

Donnie voor de tweede keer vader

Eerder dit jaar liet de vrolijke rapper weten dat zijn gezin een uitbreiding te wachten stond. Dat deed hij met de leuke tekst (en zoals alleen hij dat kan): “Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen: baby nummer twee is on the way.”

De kleine Sorèn Luka is dus nog maar twee dagen oud.

Felicitaties

Veel bekende vrienden reageren dan ook onder de foto op Instagram. Zo reageert Kees van der Spek: ‘Ooooh! Van harte man! ❤️’ en Renate Gerschtanowitz is ook blij voor Donnie: ‘Gefeliciteerd 🍾’. In 2020 werd zoontje Odin geboren dus die kan inmiddels ook genieten van zijn nieuwe kleine broertje. We zijn benieuwd wanneer de jongens de eerste bamischrijf op hun bord krijgen.

Donnie maakt al jaren muziek maar is onder het grote publiek vooral bekend geworden door zijn nummers ‘Bon Gepakt’ en ‘Frans Duits’. Hij is zelf erg fan van Nederlandse volksmuziek en muzikanten en hij wint dan ook de harten van alle mensen met wie hij samenwerkt.

Hij heeft nu zelfs een nummer met de Toppers gemaakt.. Luister de teaser hieronder:

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje