Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 16 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Leuk uitje? Het First Dates restaurant zoekt achtergrondeters

Heb je altijd al in het First Dates restaurant willen eten, maar ben je niet op zoek naar liefde of heb je die misschien zelfs al gevonden? Dan is dit je moment! Je kan je namelijk opgeven als achtergrondeter tijdens de opnames van de nieuwe afleveringen. Je zit tussen de stelletjes die aan het daten zijn en je kan misschien ook wel meeluisteren met ongemakkelijke gesprekken die ze hebben.

Wie wil dat nou niet?

First Dates

Voor de lezers die nog nooit van First Dates hebben gehoord:

Singles kunnen zich opgeven om te daten in het ‘First Dates’ restaurant. Twee mensen die goed bij elkaar lijken te passen worden dan aan elkaar gekoppeld en zij mogen op date. Ze ontmoeten elkaar dan ook voor het eerst in het restaurant. Grappige, ongemakkelijke en bijzondere gesprekken van de koppels worden uitgezonden in een aflevering. We worden dus meegenomen in hun eerste date. Na alle afleveringen van de avond zien we ook nog wat er terecht is gekomen van de koppels, die elkaar nog wel graag een keer wilden zien.

Figurant

Voor een prikkie kan je in het First Dates restaurant eten met je partner of een vriendin. Je betaalt maar 25 euro en dat is inclusief eten én drinken! Je krijgt er ook een gratis eerste tv-ervaring bij en natuurlijk ook een gezellige avond. Vind je het ongemakkelijk als mensen kijken hoe jij aan het eten bent? Dan moet je misschien even overslaan.

Opgeven

Hier kan jezelf en je date opgeven. Het enige wat je hoeft te doen is een datum uitkiezen en je persoonlijke informatie invullen. Het nieuwe seizoen van First Dates zal vanaf 6 september op televisie te zien zijn. Misschien zien we jou wel terug als achtergrondeter!

Wow! Zo zag barman Victor van First Dates er vroeger uit