Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 22 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Hoe gaat het nu met de acteurs uit The Suite Life Of Zack & Cody?

Eén van onze favoriete Disney-shows uit onze jeugd: The Suit Life Of Zack & Cody. De eerste afleveringen kwamen uit in 2005, precies toen wij op de basisschool zaten. Precies de leeftijd van Zack & Cody, dus wát waren we jaloers dat zij in een hotel woonden en wij niet. Inmiddels zijn we heel wat waren verder en zijn de acteurs, Dylan en Cole Sprouse ook al de dertig gepasseerd. Hoe gaat het nu met ze? En met de andere acteurs uit de serie?

Hoe gaat het nu met de acteurs uit The Suite Life Of Zack and Cody?

Altijd leuk om te kijken wat er is geworden van de acteurs uit onze favoriete jeugdseries. Dus hoe zit dat bij deze cast?

Dylan Sprouse (Zack)

Dylan Sprouse speelde de rebelse Zack en is na zijn Disney-tijd een beetje uit de spotlights verdwenen. Inmiddels zie je hem weer, hij speelde namelijk in After We Collided en is binnenkort te zien in Beautiful Disaster. Hij is ook al een tijdje happy in love met model Barbara Palvin.

Cole Sprouse (Cody)

De andere helft van de tweeling, Cole speelde de nerdy Cody en momenteel ken je waarschijnlijk het beste als Jughead in Riverdale. Die serie was lange tijd bijzonder populair, maar heeft nu een beetje een gekke status bereikt. Het is te lang doorgegaan, er gebeuren opeens bovennatuurlijke dingen en niemand snapt meer wat er aan de hand is. Die show komt binnenkort tot een einde dus dat is ook het einde van Jughead. Cole was laatst ook te gast bij de podcast Call Her Daddy van Alex Cooper, waarin hij heel wat dingen over zijn leven onthulde. Ook is hij fotograaf en maakt hij prachtige foto’s.

En hier nog even een leuk recent kiekje van de twee broers samen:

zac & cody
Photo: Casey Flanigan/imageSPACE/Sipa USA

Brenda Song (London Tipton)

De hotelerfgename, London, was een klein verwend nestje maar de actrice Brenda Song is dat zeker niet. Inmiddels al 34 jaar oud én samen met de meest iconische kerstfilmacteur allertijden: Macaulay Culkin, oftewel Kevin uit Home Alone. Ook hebben ze een zoon, Dakota.

Ashley Tisdale (Maddie Fitzpatrick)

Tjsaaaaa Ashley kennen we natuurlijk allemaal wel. Als Maddie, maar vooral als Sharpay in High School Musical. Ashley is inmiddels al 37 jaar oud en is moeder. Ze is heel erg bezig met interior design en niet meer zo met acteren. Wel is ze lekker actief op social media en maakt ze talloze video’s op TikTok en deelt ze graag haar make-uproutine.

Phill Lewis (Mr. Moseby)

Phill Lewis is acteur en komiek en heeft zijn grote doorbraak echt wel gehad als Mr. Moseby, de hotelmanager. Daarna heeft hij nog in veel losse series gespeeld én een stem ingesproken in de serie American Dad.

Kim Rhodes (Carey Martin – moeder)

Kim Rhodes doet af en toe nog wat acteerklussen en de meest recente klus was in de serie Kung Fu, maar ze staat vooral graag tussen de geiten. Ze is namelijk vrijwilligster op een geitenboerderij.

Adrian R’Mante (Esteban)

Ons Esteban is een echte familieman en hij post dan eigenlijk ook alleen maar foto’s met zijn vrouw en kids.

Daar zijn ze dan! Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave