Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Shocking! Is Love Island-winnaar Cas Hooijer aan het daten met deze oude bekende?

Tijdens de Love Island reünie werd duidelijk dat het winnende koppel Cas Hooijer en Jotti Verbruggen het buiten de villa niet lang hebben volgehouden. De reden hiervoor zou zijn dat Cas zich niet netjes had gedragen tijdens hun relatie en contact zocht met andere meiden. Toevallig is Cas afgelopen weekend samen met een andere Love Island-ster in een restaurant gespot. Is dit dan de dame waar Jotti zich zorgen om maakte?

Een eerdere winnares

De dame in kwestie is Esmee Cox. In 2021 deed zij mee aan Love Island om op zoek te gaan naar ware liefde. Ze vormde een koppel met Job Stevens en verlieten de villa als winnaar en winnares van Love Island 2021. Helaas hield hun relatie in Nederland geen stand. Esmee werd ook al snel gespot met een andere deelnemer, Deniz, die meedeed aan hetzelfde seizoen. Wij vermoeden dat dit alleen bij daten is gebleven want Esmee is héél recent gespot met Cas.

Cas en Esmee samen gespot

Dat Cas en Esmee afgelopen weekend op date waren konden we opmaken uit hun Instagram Stories. Esmee deelde een foto dat ze uit eten was, wie er tegenover haar zat hield ze nog even geheim. Maar dat ze een date had was wel duidelijk. Esmee droeg namelijk een prachtige jurk en was uit eten in een verrrry fancy restaurant. Al snel meldde een bron van Juicechannel dat Cas Hooijer tegenover Esmee aan tafel zat. Zullen de twee dan toch wat hebben samen?

Waren Jotti en Esmee vriendinnen?

Het blijkt dat Jotti ook op de hoogte is van wat er speelt tussen Cas en Esmee. Jotti en Esmee zouden elkaar namelijk goed kennen, toch lijkt de vriendschap voorbij sinds Jotti erachter is gekomen dat haar vriendin date met haar ex. Jotti heeft Esmee na de date met Cas dan ook gelijk ontvolgd.

Deze dingen kan je beter niet doen als je net aan het daten bent