Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele herenigd met oude vriend Paul de Leeuw voor een interview

Paul de Leeuw en wereldster Adele gaan ver terug: hij verwelkomde de (toen nog beginnende) zangeres met open armen in zijn tv-programma Mooi! Weer de Leeuw waar zij toentertijd meerdere optredens heeft gedaan. De twee konden goed met elkaar opschieten én ze bleken dezelfde humor te hebben.

Paul weet Adele te strikken voor een speciale aflevering van zijn programma Busje Komt Zo .

Adele in Mooi! Weer de Leeuw in 2008

De eerste optredens van Adele in Nederland waren de optredens tijdens het tv-programma van Paul de Leeuw. Hij heeft daarom een speciaal plekje in haar hart en ze hebben door de jaren heen contact gehouden. Adele is niet meer het meisje van toen en is uitgegroeid tot een echte volwassen wereldster. Ze woont in Los Angeles en heeft onlangs haar nieuwe album uitgebracht na een aantal jaren van stilte.

Bekijk het eerste optreden van Adele in Nederland hieronder:

Het ‘serieuzere’ werk

Paul heeft Adele jaren later ook geïnterviewd, in een veel serieuzere setting. Toch kon De Leeuw het niet laten om een gekke twist aan het interview te geven, iets wat Adele ontzettend kan waarderen.

Wat gaan we allemaal zien in de special?

BNNVARA vertelt over de speciale aflevering: ‘Na zes jaar wachten is Paul de Leeuw opnieuw naar Londen afgereisd voor een interview met zangeres Adele, die deze maand met een nieuw album komt. In een speciale aflevering van ‘Busje komt zo!’ reist Paul met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows heeft ontvangen.’

Paul vond het wel spannend om haar weer te ontmoeten. ‘In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!’

Busje Komt Zo is elke donderdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. De special met het interview komt volgende week donderdag op tv.

De Friends-reünie is eindelijk opgenomen en dit is alles wat we tot nu toe weten