Rosa Tettero
Rosa Tettero Gezondheid 1 okt 2016
Leestijd: 3 minuten

Als je een van deze 7 tekenen herkent, dan ben je een genie

Mensen die tegen zichzelf praten zijn gek, vloekende mensen zijn dom en als je graag alleen bent dan ben je een einzelgänger. Als jij dit vaak te horen krijgt, dan heb je nú een weerwoord paraat. Laat ze maar lullen, want uit de volgende zeven tekenen blijkt juist dat jij een smartass bent.

1. Je blijft langer op

Ben je een actief nachtdier? Dan ben jij slimmer volgens onderzoek. Maar je bent ook nog creatiever, nieuwsgieriger en meer open-minded. In de nacht kun je je diepste verlangens loslaten en je grenzen van je uitdagende zelf testen. Geen wonder dat jij zo graag in de kroeg staat, degenen die bereid zijn om wakker te blijven, hunkeren naar de geheimen van de avond. En die zal je ontdekken, terwijl de slaapkopjes het niet meekrijgen.

2. Je vloekt

Moeders vertelde je altijd dat je niet mocht schelden. Maar als jij veel vloekt, betekent dat juist dat je een groot arsenaal aan scheldwoorden hebt en een breder vocabulaire. En laat dit nou net een teken zijn van intelligentie, taalgevoel en een goed ontwikkelde woordenschat. Echter slaan seksuele laatdunkende woorden niet op intelligentie maar juist op het tegenovergestelde.

3. Je wilt af en toe alleen zijn

Het blijkt volgens onderzoek dat als je erg intelligent bent, je houdt van alleen zijn. Omdat jij zo’n smarty ass bent, kunnen anderen je soms maar moeilijk volgen. Vaak zijn hoog intelligente mensen introvert en daarom vind jij het heerlijk om avondjes alleen thuis te Netflixen. Hoef je niet de hele tijd met mensen te praten. Maar eerlijk is eerlijk, na een paar dagen moet je wel écht je vrienden weer zien.

4. Het geluid van kauwende mensen maakt je geïrriteerd

Chips etende mensen, het geluid van een hap nemen uit een appel en al helemaal kauwen op een kauwgompje. Je raakt er vreselijk van geïrriteerd. Dit zou wel eens te maken kunnen hebben met jouw intelligentie. Extreem creatieve mensen kunnen achtergrondgeluiden maar niet uit zetten, waardoor je altijd hoort wat er om je heen gebeurt en je er zelfs op gaat focussen. Echt irritant, maar je bent wel een slimpie.

5. Je hebt stemmingswisselingen

Scoorde je altijd tienen op school? Maar heb je ook moodswings? De ene keer voel je je ontzettend down en de andere keer blaak je van zelfvertrouwen. Dit kan er op duiden dat je slimmer bent dan de mensen om je heen. Dit komt omdat je je beter kunt concentreren en een beter uithoudingsvermogen hebt. Daardoor kun je jezelf soms verliezen.

6. Je hebt de neiging om slordig te zijn

Er schuilt een sloddervos in je. Je bureau ligt vol met make-up, kleding en boeken. Houd dat nog maar even zo, want mensen die werken in een slordige omgeving komen met de creatiefste ideeën. Je zoekt uitdaging en bent productief. Dit maakt je tot een kleine genie.

7. Je houdt ervan om tegen jezelf te praten

Word je soms uitgemaakt voor gek omdat je tegen jezelf praat? Niets is minder waar, jij bent juist hartstikke slim. Luidop tegen jezelf praten helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je ordent daarmee je gedachten. Je hebt je emoties in de hand en je bent minder snel afgeleid. Score!

Benieuwd wat je horoscoop zegt over hoe slim je bent? Dit is wat je horoscoop zegt over hoe slim je bent