Emma Toussain
Emma Toussain Reality 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Amy Rose reageert in TikTok-video op haters: ‘Zo wil ik eruit zien’

Het programma Winter Vol Liefde is inmiddels afgelopen en het is bekend: Saul en Amy Rose zijn een setje en nog steeds happy met elkaar. Amy plaatst dan nu ook TikToks met haar nieuwe lover en in haar nieuwste video wil ze toch even iets rechtzetten.

Amy Rose slaat terug

In Winter Vol Liefde hebben vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt. Saul, Benjamin, Marco, Edith en Guido zijn de gelukkigen. Maar of ze ook echt liefde overhouden aan ‘t avontuur? In het geval van Saul en Amy Rose dus wel. Tijdens het programma kregen Amy Rose en Sauls ex-vriendin Rafaëlla opmerkingen over een ‘nep’ uiterlijk, zelfs van een medekandidaat.

In de nieuwste TikTok-video van Amy heeft ze toch wat te zeggen: ‘People comment always at me OMG you gonna look plastic, you gonna look fake. But that’s exactly how I wanna look.. Plastic and fake,’ lipsynct ze op een viral geluid. Een boodschap aan alle haters? Daar lijkt het wel op. Saul is ondertussen gewoon bezig met zijn eigen dingetje, die laat zijn nieuwe liefje haar gang gaan.

@amyrosedebruijn

👄👄👄👄

♬ original sound – prettygyalenergy

Baby op komst?

Eerder deze maand viel het roddelaccount @reality.fbi op dat één van de Winter Vol Liefde-dames wel heel erg geïnteresseerd is in babyspullen. De dame in kwestie volgt namelijk allemaal merken die iets te maken hebben met baby’s of kleine kindjes. Het gaat om Amy Rose, wat zal dat betekenen? Is ze al in verwachting of speelt ze graag met iedereen die haar nu volgt? Who knows.. Ze geeft in elk geval wel aan dat er nog heel veel gaat komen.. check de video hieronder.

@amyrosedebruijn

Love you ❄️

♬ original sound – 🦁🦁The Lion 🦁🦁

Saul uit het nieuwe ‘Winter Vol Liefde’ krijgt een hele bijzondere aanmelding