Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 6 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Anna Nooshin deelt eerste ‘outfit of the day’ van baby Nala

De baby van Anna Nooshin en Thijs Boermans is geboren! De kleine meid is nu een aantal dagen oud maar dat betekent niet dat ze niet al in de schattigste pakjes wordt gehesen. Mama Anna deelt dan zojuist ook de eerste OOTD (outfit of the day) met haar volgers.

Baby Anna en Thijs doet al aan OOTD’s

Anna is vorige week bevallen en heeft al heel wat schattige kiekjes gedeeld van de kleine Nala. Ook vader Thijs is al veelvoudig vastgelegd, zo is ook te zien bij onze collega’s van NSMBL.

En je bent een influencer of je bent het niet: de kleine moet ook geloven aan de fit checks of de OOTD’s. Inmiddels heeft ze al heel wat schattige pakjes aangehad en daar worden dan ook foto’s van gedeeld. Bekijk de mega lieve foto’s hieronder:

De bedenkingen van de familie van Thijs

Anna en Thijs zijn nu al een tijdje een setje en daar komt nu dus ook een kleintje bij. Een mooie tijd voor hen, iets waar je graag van wil genieten. Toch weet Yvonne Coldeweijer, na input van wat spionnen, dat niet iedereen het eens is met deze relatie. “Pijnlijke juice,” zo begint Yvonne haar bericht. “Annanoes schijnt niet zo lekker te liggen bij haar schoonfamilie.

Thijs Boermans komt uit een cultureel gezin, met een bekend toneelregisseur als cader en filmregisseur als broer. Volgens spionnen heel dichtbij, vinden zij het maar niks van hij nu een relatie heeft met Annanoes en dat zij een kindje verwachten. Zij verdenken Anna evan dat zij de baby ziet als verdienmodel.”

En dat is nog niet alles: “Zij vinden het ook vreselijk dat zij alles voor hem betaalt. Het woord SUGARMOMMA is daarbij gevallen. Blijkbaar laat ze hem businessclass overvliegen als ze ergens is. Thijs opent binnenkort een Italiaans restaurant en Annanoes heeft hem hierin ook gepusht en geld geïnvesteerd. Zijn familie is het hier niet mee eens en vindt het niks dat hij ‘boven zijn stand’ leeft.”

Thijs Boermans en Anna Nooshin samen te zien in vlog: ‘Spekbaby om komst’