Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Déze grote artiesten gaan ook te horen zijn op het nieuwe album van Taylor Swift

Alle Swifties gingen tijdens de Grammy’s helemaal uit hun dak toen Taylor vertelde een nieuw album klaar te hebben liggen. WAT?! The Tortured Poets Department, zo gaat het heten. En ook heel leuk: er werken bekende artiesten aan mee en die zijn ook te horen in de nummers.

Vanaf 19 april luister je haar nieuwe nummers!

Het nieuwe album van Taylor Swift

De 34-jarige Taylor Swift heeft miljoenen fans over de hele wereld, dus het nieuws dat ze met een nieuw album komt heeft er flink ingehakt. Op een positieve manier dan. Het album gaat The Tortured Poets Department heten en ze heeft daar ook heel wat features op staan. Zo heeft ze bijvoorbeeld een nummer gemaakt met de Amerikaanse artiest Post Malone. Het lied dat Swift samen met Post Malone heeft gemaakt, heet Fortnight. Ook werkt ze samen met de Britse rockband Florence and the Machine, dit nummer heet Florida!!!.

Fans reageren massaal

Swift verraste haar fans zondag tijdens de uitreiking van de Grammy Awards door een nieuw album aan te kondigen. The Tortured Poets Department het nieuwste album van de artieste, de opvolger van Midnights. Ook voor dit album ontving ze een Grammy.

Fans van Taylor van over de hele wereld konden hun oren niet geloven. Er staan dan inmiddels ook talloze video’s van eerste reacties op dit nieuws online.

@mccallmirabella

SHE ANNOUNCED IT ON MY BIRTHDAY 😭😭 WHAT A DAY TO BE A SWIFTIE!! #taylorswift #swiftie #thetorturedpoetsdepartment

♬ Outro – M83

@helloitsme_nicole

SEE YOU APRIL 19TH #taylorswift #thetorturedpoetsdepartment

♬ original sound – nicole

@julianaghall

I LOVE YOU @Taylor Swift 😭 sorry to whoever my neighbors are 😭🫶🏻 def was expecting reputation but im HERE FOR IT!!!!! #taylorswift #taylornewalbum #thetorchuredpoetsdepartment #taylorsgrammy #taylorsgrammyannouncment #taylorswift

♬ original sound – JULES HALL

Geen tickets voor Taylor Swift weten te bemachtigen? Dit kan je ook doen met je gespaarde geld