Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze koppels uit Are You The One koppels seizoen 1 zijn nog steeds bij elkaar

‘Are You The One?’ is toch wel één van onze favoriete datingshows. De realityshow op MTV heeft het dan ook allemaal: een grote geldprijs, liefdesperikelen, perfect gematchte koppels en natuurlijk heel veel drama. Omdat er nu een Nederlandse versie aankomt, vonden we het een goed moment om terug te blikken op de oude deelnemers. In 2014 was het eerste seizoen te zien. Benieuwd welke koppels van het eerste seizoen nog bij elkaar zijn?

Wij hebben het uitgezocht.

Welke koppels van ‘Are You The One?’ zijn nog bij elkaar?

In het eerste seizoen hebben er heel wat perfecte, maar ook niet-perfecte matches de liefde gevonden. Maar welke koppels hielden stand na al die jaren? Het antwoord op deze vraag: één koppel. Er is één koppel dat dan ook wordt gezien als het ‘Are You The One?’-succeskoppel. Dat zijn namelijk Ethan en Amber.

Deze vrouwen doen mee aan Are You The One? The Perfect Match!

Alle andere koppels uit het eerste seizoen zijn niet meer bij elkaar. Scali en Jacy probeerde na hun deelname een langeafstandsrelatie, maar helaas werkte dit niet. Dillan en Coleysia zijn tijdens het programma uit elkaar gegaan, maar dit was niet te zien in de afleveringen. De reden van de breuk was dat Coleysia dronken met andere kandidaten zoende tijdens de White Party. Zelfs Chris en Shanley, het koppel dat als een blok voor elkaar vielen, zijn een paar maanden na hun deelname uit elkaar gegaan.

Hoe gaat het nu met het succeskoppel

Ethan en Amber zijn het enige koppel dat nog bij elkaar is. De twee trokken in het begin van het programma gelijk naar elkaar toe. Het koppel bleek ook een perfecte match te zijn en hun romance zetten ze na het programma ook voort. In de reünie-aflevering vroeg Ethan Amber ten huwelijk! De twee zijn nu al ruim vier jaar samen en zijn ouders geworden van twee dochters, genaamd Scarlett en Serena.

Deze mannen doen mee aan Are You The One? The Perfect Match!