Demi Rutten
Demi Rutten Life 2 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! EOTB- Jørney is zwanger van Odim

Enkele weken geleden kwam het nieuws nog naar buiten dat Odim en Jørney voorgoed verleden tijd zouden zijn. Na veel roddels en vermoedens, komt de Ex On The Beach ster deze week dan toch met het nieuws dat ze zwanger is van Odim. We praten je bij.

Wow, deze zagen wij niet aankomen!

EOTB-Jørney zwanger van Odim

Sinds hun Ex On The Beach avontuur leken Odim en Jørney een sterk koppel. Ze gingen zelfs samenwonen in Antwerpen. Tot enkele weken geleden het nieuws naar buiten kwam dat Odim niet altijd even trouw is geweest aan de Bredaase schone.

Vreemdgaan

Hij zou namelijk op een avondje uit met Dennis (uit een vorig seizoen Ex On The Beach) seks hebben gehad met een ander meisje. Hierna volgde steeds meer berichten van meisjes wie Odim ook benaderd had tijdens zijn relatie met Jørney.

Enkele dagen na deze berichten volgde een reactie van Jørney. Ze vertelde in haar Instagram Stories dat zij en Odim uit elkaar zijn en ook nooit meer bij elkaar gaan komen. De situatie lijkt nu wat moeilijker te worden, want deze week kondigt ze in een YouTube video aan zwanger te zijn.

Blije reacties

In de video vertelt Jørney dat zij en odim na lang nadenken hebben besloten het kindje te houden, maar dat ze nog niet weet hoe het gaat lopen voor hun op relatiegebied. Inmiddels heeft onder andere mede-EOTB-kandidaat Isidora gereageerd op het nieuws met een Instagrampost, waarop de buik van Jørney al goed aanwezig is.

Voor nu zegt ze vooral te willen gaan genieten van haar zwangerschap met de mensen om haar heen. Hoelang ze precies zwanger is, weten we nog niet. Wel lijkt het erop dat ze al minimaal 2 maanden in verwachting is van haar kindje.

Wat vind jij van dit nieuws? En had je het aan zien komen?

Lees ook: Oh no: Ex On The Beach-Dusty is betrokken geweest bij een steekpartij