Demi Rutten
Demi Rutten Life 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh no: Ex On The Beach-Dusty is betrokken geweest bij een steekpartij

Dusty Taconis, de meest spraakmakende deelnemer van seizoen 7 van Ex On The Beach, komt vaak in het nieuws door zijn eigen domme acties. Dit keer is het nieuws echter wat heftiger, Dusty was namelijk betrokken bij een steekpartij.

Een goede vriend van Dusty werd afgevoerd naar het ziekenhuis…

Ex On The Beach-Dusty betrokken bij steekpartij

EOTB-Dusty is betrokken geweest bij een steekpartij in Coevorden, dit meldt Love Reality in een artikel, en de reden van de steekpartij is op zijn Dusty’s.

Meisje mee naar huis

Hij was samen met een vriend opstap, en wilde aan het einde van de avond een meisje mee naar huis nemen (hadden we iets anders verwacht van hem?). Het meisje had gezegd vrijgezel te zijn, maar dit bleek niet waar te zijn.

Dusty bevestigt het verhaal aan Shownieuws, en zegt dat hij al in de auto zat met het meisje toen er een groep jaloerse mannen op hen afkwam. Een vriend van hem stond nog buiten de auto, en moest het ontgelden.

Gestoken

De vriend werd geslagen en in zijn rug gestoken door de mannen. De ambulance heeft hem vervolgens naar het ziekenhuis gebracht waar zijn wond is gehecht. Het gaat naar omstandigheden goed met het slachtoffer.

De politie heeft een aanhouding verricht naar aanleiding van het steekincident, maar het is nog niet duidelijk of het om de man gaat die ook daadwerkelijk de vriend gestoken heeft. De politie zoekt nog naar meer getuigen.

Dusty zelf zegt geen vrouwen meer mee naar huis te willen nemen, omdat het tot dit soort onveilige situaties kan leiden. Tja, we zullen zien hoe lang hij dit volhoudt. 😉

Dusty Cream

Vorige week was er ook al ophef rondom de EOTB-ster, want hij zou zijn zonnebrand olie ‘Dusty Cream’ van Aliexpress halen en er alleen nieuwe stickers op plakken. Daarover lees je hier meer.

Lees ook: OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden