Demi Rutten
Demi Rutten Life 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De grote finale: dit zijn de winnaars van Love Island 2021- en de kijkers zijn er niet zo blij mee

Let op, dit bericht bevat spoilers! Gisteren avond was het zo ver: de finale van Love Island 2021. Dit seizoen zat bomvol roddels en juice, en hoe oprecht alle stelletjes waren weten we nog steeds niet. De kijkers zijn dan ook niet bepaald blij met het winnende koppel. We praten je bij.

Wat vind jij, terechte winnaars of niet?

Dit zijn de winnaars van Love Island 2021

Op zondagavond konden we, na een kleine 5 weken, kijken naar de finale van Love Island 2021. Voelde het voor jou ook allemaal zo snel gaan?!? Het winnende stel was voor de meeste mensen vast geen verrassing, namelijk day one koppel Job en Esmee. Maar na alle ophef rondom Job afgelopen week en zijn vermeende vriendin, waren de kijkers niet blij met deze uitkomst.

Vriendinnetjes

Dit seizoen was nogal eventful, aangezien er dit keer maar liefst 3 jongens werden beschuldigd van het hebben van een relatie in Nederland (Donny, Ali en Job). De roddels over Job’s relatie kwamen pas 2 dagen voor de opnames van de finale naar buiten, en ondanks zijn emotionele reactie op het nieuws vertrouwde veel kijkers hem niet meer.

Hoe kan het dan dat ze toch gewonnen hebben? Dat vragen veel kijkers zich af na het zien van de finale. Twitter gaat dan ook los over Job en Esmee, met tweets als ‘ik ga keihard lachen als we volgende week horen dat Job en Esmee uit elkaar zijn omdat hij INDEED een andere chick heeft in Nederland’.

Wat denk jij, zijn Job en Esmee terechte winnaars, of gaat Job er in Nederland meteen vandoor met zijn andere vriendin? Of zou het een Imen en Remco-verhaal worden waarbij Esmee ervan af wist en meespeelde? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd, wat jij?

Lees ook: Zou het? Tony Junior had al een liefje toen hij vertrok naar de opnames van The Bachelor