Demi Rutten
Demi Rutten Life 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Zou het? Tony Junior had al een liefje toen hij vertrok naar de opnames van The Bachelor

Het houdt niet op met alle drama in reality-land. Na het schokkende nieuws gisteren dat Love Island-Job een vriendin blijkt te hebben, zijn er nu ook verhalen over dat Tony Junior een meisje had toen hij vertrok naar de opnames van The Bachelor. We praten je natuurlijk even bij.

Waarom meedoen aan The Bachelor als je al een vriendin hebt?

Tony Junior had al een meisje toen hij vertrok naar opnames The Bachelor

Het lijkt wel de nationale week van de juicy nieuwtjes. Naast alle ophef rondom Temptation Island en Love Island, is er nu weer nieuws over The Bachelor Tony Junior. Het lijkt er namelijk op dat hij voordat hij naar de opnames vertrok al een liefje thuis had.

Instagram

Juice Channel kreeg dit nieuws van een insider, en het zou gaan om Irene Hin. De twee zouden het heel gezellig hebben gehad samen, net voor zijn vertrek naar The Bachelor. Dit is ook duidelijk terug te zien aan de reacties die ze achterlaten op elkaars Instagram-pagina’s.

Tony heeft zelfs heel sneaky ‘hou van jou’ geplaatst onder Irene haar foto’s. Dit deed hij door op een foto ‘hou’ te reageren, op een andere foto ‘van’, en weer op een andere foto ‘jou’. Dit heeft Life Of Yvonne op Instagram uitgevogeld.

Irene

Maar wie is Irene Hin eigenlijk? Nou, ze is muzikante, dus in dat opzicht past ze goed bij Tony. En om eerlijk te zijn, heeft ze qua uiterlijk ook wel iets weg van Maan, de ex van Tony Junior.

De screenshots van Juice Channel vind je natuurlijk hieronder. Wat denk jij, waren Tony en Irene een setje voor hij naar The Bachelor vertrok? Of zouden ze dat nog steeds zijn? The Bachelor is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Lees ook: Dit ga je niet menen?! Love Island- Job heeft een vriendin thuis- en het bewijs is heftig!