Demi Rutten
Demi Rutten Life 23 jun 2021
Leestijd: 4 minuten

Yes! Vanaf vandaag is Too Hot To Handle te zien op Netflix- en dit is de knappe cast

Het tweede seizoen van de datingshow Too Hot To Handle staat vanaf vandaag op Netflix, dus bingen maar! Benieuwd welke singles de verleiding aankunnen om elkaar niet aan te raken (of juist totaal niet)? Wij stellen de cast van dit seizoen aan je voor.

We zeggen eerlijk, wij zouden ons ook niet in kunnen houden bij deze knappe mensen. 😉

Dit is de cast van Too Hot To Handle seizoen 2

Vanaf vandaag kunnen we eindelijk kijken naar seizoen 2 van Too Hot To Handle, yeay! Ben jij er al helemaal klaar voor? We stellen de cast even aan je voor.

Cam

Deze knapperd komt uit Wales, United Kingdom, en is 24 jaar oud. Hij is model en personal trainer (hoe kan het ook anders met zo’n lichaam). Naast zijn sexy uiterlijk, is Cam een enorme Lord Of The Rings-fan en kan hij Gollum perfect nadoen. Zou hij hiermee een meisje scoren in de villa?

Carly

Deze blondine komt uit Toronto, Canada, is 24 jaar oud en (hoe raad je het?) model. Carly is naar eigen zeggen nogal een mannenverslinder en een echt feestbeest. Ze heeft vroeger aan wedstrijddansen gedaan, maar wil nu al haar aandacht focussen op het vinden van haar droomman.

Chase

Ook deze knapperd is 24 jaar oud en hij komt uit Arizona, USA. Hij is professioneel rugby speler en dat is te zien aan dat mooie lichaam. Hij heeft een nogal hoog libido, al zegt hij het zelf, dus gaat hij het uithouden om alle mooie dames niet aan te raken?

Emily

Weer een model erbij! De 27-jarige Emily woont in London, UK en spreekt meerdere talen. Ze is een feestbeest en niet goed met commitment. Wie weet komt daar verandering in tijdens Too Hot To Handle?

Kayla

De knappe Kayla is 26 jaar oud en komt uit Florida, USA. Ze is model en bartender (is iedereen model tegenwoordig ofzo?!), en ze is een echte surfergirl. Zon, zee en strand is helemaal haar ding, en door haar strenge opvoeding houdt ze er nu juist van om de regels te breken. Gaat dat wel goedkomen tijden THTH?

Larissa

Helemaal van down under is daar Larissa uit Auckland, Nieuw-Zeeland. Ze is 27 jaar en advocate, een echte beauty met brains dus. Naast haar zakelijke kant, houdt Larissa ook wel van een feestje, waar ze enorm veel aandacht krijgt van mannen. Zou dat in de villa ook zo zijn?

Marvin

Oui Oui, deze knappe man komt uit Frankrijk (dichtbij dus!), is 26 jaar oud en model en influencer (ofcourse). Hoewel hij nu dus in Parijs werkt als model, heeft hij ook een master in finance. Slimme jongen dus, die Marvin!

 

Melinda

Deze beauty is 28 jaar oud en komt uit New York, USA. Ze is model (wat is dit, Too Hot To Handle the next topmodel?!), en heeft maar liefst 15 broertjes en zusjes! Ze is naar eigen zeggen een echte jager, die jaagt op knappe mannen. Zou dit goedkomen in de villa?

Nathan

Yeehaw! Deze knapperd is 27 jaar oud en komt uit Texas, USA. Hij is een voormalig stripper, dus hij weet wel hoe hij de dames moet verleiden. Ooit was hij een trouwe jongen, tot een meisje zijn hart brak. Nu gaat hij het liefst van de een naar de ander, om te voorkomen dat iemand hem pijn doet. Sneu!

Peter

De jongste van het stel is Peter, 21 jaar uit New York, USA. Hij is personal trainer en sinds kort ook Tiktok-influencer (ja, dat is een ding). Hij krijgt gemiddeld 100 tot 200 DM’s per dag van dames die wel interesse hebben. Peter is een echte familieman, en brengt veel tijd voor met zijn grote familie die in Staten Island woont.

Lees ook: Dit ga je niet menen?! Love Island- Job heeft een vriendin thuis- en het bewijs is heftig!