Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Bachelor-Julia moest liefdesverdriet na breuk Tony Junior 13 weken lang stilhouden

Een break-up is alles behalve leuk, maar als je het dan ook nog eens stil moet houden, wordt het er niet makkelijker op. Dit overkwam Bachelor-winnares Julia Sinning, nadat haar relatie met Tony Junior stukliep, moest zij dit dertien weken voor zich houden. In een gesprek met LINDA blikt Julia terug op haar relatie met Tony en de lastige periode daarna.

Kritiek na De Bachelor

Julia blikt terug op de kritiek die zij vanwege haar deelname aan De Bachelor over zich heen kreeg. Volgens veel kijkers van het programma zou ze alleen maar mee doen voor de bekendheid. Volgens Julia zelf klopt dit niet: ”Realityshows kunnen deelnemers wegzetten zoals ze willen. Ik werd voorgesteld als ‘Julia die beroemd wil worden.’ Dat heb ik nooit gezegd, dus vroeg ik aan de productie of ze dat eruit wilde halen. Volgens hen was dat al te laat.”

De reünie

Julia en Tony kregen na de opnames van De Bachelor een relatie, maar hun love story was van korte duur. ”Vrij snel na de opnames zette Tony een punt achter de relatie”, vertelt Julia. ”Dertien weken lang mocht ik daar volgens mijn contract niks over zeggen. Ik moest wachten tot de reünie. Die is verplicht voor deelnemers, al wilde ik eigenlijk niet gaan.” Julia deelt dat zij liefdesverdriet had en geen contact meer had met Tony. ”Vóór de aflevering begon, stond ik te trillen en kreeg ik geen lucht”, vertelt de beauty. Toen zagen de kijkers pas dat ze oprecht verliefd was. ”Pas na de reünie ontving ik positieve reacties.”

Julia hoopt dat kijkers voortaan meer nadenken voordat ze iemand de grond in boren, hiermee wijst zij op de mentale gevolgen van de haatcomments. Ook deelt zij dat het nu goed met haar gaat en dat de liefde die ze voor zichzelf heeft alleen maar sterker is geworden.

Me, myself and AI: deze meid op TikTok fixt een date met Chat GPT