Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Waarom gaat Bachelor Paul eigenlijk naar Zanzibar als zijn moeder zo ziek is?

De oplettende kijker van De Bachelor stelt zich vast een aantal vragen af bij Paul. ‘Is hij wel echt advocaat?‘ bijvoorbeeld. En.. waarom gaat hij eigenlijk zo lang weg als hij weet dat zijn moeder niet meer lang te leven heeft?

Paul naar Zanzibar

Meedoen aan De Bachelor, dat doe je niet zomaar. Je laat best veel achter voor een aantal weken. Normaal gesproken is dat niet zo ingewikkeld, maar als je moeder ernstig ziek is is dat toch wel een ander verhaal. Ook de reporters van Shownieuws waren wel benieuwd waarom Paul er toch voor heeft gekozen om mee te doen.

Eén van hen vroeg dan ook deze brandende vraag: “Dan ga je een maand weg, dat zou ik ingewikkeld vinden”. Paul heeft daar wel een antwoord op: “Dat is zeker waar. Eén van de allereerste dingen die ik heb gedaan, was het aan haar voorleggen. Ze zei: je kan hier wel naast mij zitten en mijn handje vasthouden, maar ze voelt zich goed en heeft een fijn bestaan. Hoe lang dat nog zal zijn, is heel onzeker.”

Eind goed al goed?

“Haar goedkeuring is belangrijk voor mij,” zo vertelt hij en hij heeft de reporter dan ook verzekerd dat zijn moeder hier volledig achter stond.  Het was leuk om te doen en misschien heb ik er nog wel iets moois aan overgehouden..” zo teaset hij.

Deze langverwachte series staan binnenkort op Videoland