Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Niek van De Bachelorette schijnt te daten met déze Love Island-winnares

Dat de zoektocht naar liefde voor Niek Marijnissen tijdens het realityprogramma De Bachelorette niet positief heeft uitgepakt, weten we allemaal. Gaby koos voor Joey en Niek ging teleurgesteld naar huis. Nu lijkt het erop dat Niek weer aan het daten is, en wel met een andere bekende realityster.

Wie zou dat zijn?

Niek in de wolken

Niek was deze week te zien in de MTV’s #Aftertalk van Are You The One. Daar vertelt hij dat hij het wel heel gezellig heeft met iemand.

Niek vertelt aan MTV: ‘De vonken spatten er wel van af. Het is net alsof het al een jaar aan de gang is‘. Ook is Niek zichtbaar enthousiast. Hij gaat verder met zijn verhaal: ‘Ik ben inmiddels al 32 en ik ben inmiddels al 32 en ik heb me voorgenomen dat ik ga pas met iemand iets aan als ik pas het gevoel heb van jij bent het en met jou wil ik oud worden. Nu heb ik eindelijk dat gevoel van: jij zou het weleens kunnen zijn’.

Ook vertelt hij dat het om iemand gaat die ook uit de ‘realitywereld’ komt. Maar wie het is..? Dat laat hij nog even achterwege.

Bekijk de video van MTV hieronder:

Theorie

Roddelaccount @Fawrynotsawry deelt de beelden op zijn Instagram Story. Hij denkt dat Niek aan het daten is met niemand minder dan Love Island-winnares Joan Pronk. Fawry noemt Joan dan ook in zijn Story omdat hij vermoedt dat het inderdaad om haar gaat. Ook deelt hij waarom hij dat denkt – Joan heeft zelf eerder op haar eigen account beelden geplaatst van een diner. Een volger denkt het horloge van haar date te herkennen, dit zou gaan om Niek!

Zó gaat het inmiddels met de mannen uit de Bacherlorette

Joan Pronk Niek Marijnissen
Bron: @fawrynotsawry

Als het inderdaad om Joan gaat dan klinkt het in ieder geval alsof ze het heel erg gezellig hebben. Wat denk jij?