Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde en hoe gaat het nu met oud-kandidaten?

Leuk nieuws voor de B&B Vol Liefde-fans! We kunnen binnenkort namelijk weer gaan genieten van een nieuw seizoen. In de Aftrap konden we alvast kennismaken met de nieuwe B&B-houders, maar binnenkort kunnen wij eindelijk meer van hun gaan zien en kunnen we kijken welke singles het lukt om het hart van de B&B eigenaren sneller te laten kloppen. Naast dat wij super excited zijn voor seizoen drie, beginnen wij ons ook een beetje af te vragen hoe het met de vorige deelnemers gaat. Ook daar hebben wij een antwoord op!

B&B Vol Liefde seizoen drie

Het derde seizoen van de zomerhit B&B Vol Liefde is eindelijk in aantocht. Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Op de meest idyllische plekken door heel Europa volgen we de zoektocht van de B&B eigenaren naar de ware liefde. Ook dit seizoen kunnen we als kijker meegenieten van de mooie, romantische, grappige, maar soms ook ietwat ongemakkelijke situaties. Dus are you ready om achter de tv weg te zwijmelen tijdens een programma vol liefde, romantiek en sprookjesachtige locaties?

B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?

Voor de start van het derde seizoen heeft RTL een extra verrassing voor ons. Er is dit keer namelijk een special, waarin de deelnemers uit de twee afgelopen seizoenen centraal staan. Presentator, Art Rooijakkers gaat tijdens zijn trip door Europa langs bij de oud-deelnemers. Want wij willen natuurlijk allemaal weten hoe het nu met Debbie en haar pasgeboren baby gaat. Of hoe is het nu met de lovebirds Astrid en Harm-jan? Heeft Hans zijn B&B al verkocht en is de Bed & Breakfast van Richard eindelijk af? In B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met komen we erachter!

Kijken, kijken, kijken!

Op vrijdag 7 juli om 20.30 uur is de aflevering van B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met te zien bij RTL 4. Daarna kun je vanaf 10 juli elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde.

Dit is de perfecte bronzer voor bij jouw huidskleur