Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid verrast de kandidaten van Holland’s Next Top Model in de nieuwste aflevering

Elke maandag kunnen wij weer genieten van een nieuwe aflevering van Holland’s Next Top Model. Het seizoen is in volle gang en we komen elke week weer een stapje dichterbij de finale. Terwijl de kandidaten aan het wachten waren op de allesbepalende uitslag van de week, had jurylid Yolanda Hadid een hele leuke verrassing voor hen. Ze bracht namelijk als verrassing haar dochter Bella Hadid mee om de kandidaten kennis te laten maken met dit topmodel.

En de modellen waren héél enthousiast *spoilers!*

Bella Hadid verrast kandidaten

Het was een spannend moment voor de kandidaten. Ze hadden net het jurycommentaar te horen gekregen en waren in alle spanning aan het wachten op de uitslag. Terwijl ze aan het wachten waren, kwam jurylid Yolanda Hadid binnen met haar oudste dochter Bella Hadid. OMG! “Wanna meet my baby?” vraagt Yolanda aan hen. De kanidaten waren natuurlijk super verbaasd om topmodel Bella Hadid te ontmoeten. Philip noemt haar zelfs de Real Madrid van de modellenwereld en ook Giel noemt haar een Hollywood star en vertelt dat je eigenlijk niet hoger dan haar kan komen, tenzij je van het koninklijke huis bent.

Helaas kan Bella Hadid niet heel lang blijven, maar ze geeft de kandidaten nog wel een belangrijke tip mee: “Work hard en be yourselves”, zegt Bella. “Number one is to believe in yourselves, because everyone else doesn’t believe in yourselves”.

Afvallers

Nadat de modellen Bella Hadid hadden ontmoet, was het moment dan toch echt daar. Het was tijd voor de zenuwslopende uitslag. Ze waren nu nog met z’n negenen, maar er konden maar zeven modellen door naar de volgende aflevering. Dit betekent dus dat we afscheid moeten nemen van twee kandidaten deze week. Helaas voor Lisa en Winson waren zij de afvallers van deze aflevering. Extra vervelend voor hun, aangezien de overgebleven kandidaten in de volgende aflevering hun reis afleggen naar Athene in Griekenland! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoe de overige modellen hun avontuur gaan voortzetten in het buitenland.