Audrey Garot
Audrey Garot Reality 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er ontstaat een fikse ruzie tussen Harry en Chatilla in Expeditie Robinson en dit zijn de reacties

Op maandagavond zitten we standaard voor de buis te wachten totdat ons favoriete programma, Expeditie Robinson, begint. Het was alweer tijd voor de zevende aflevering en de kandidaten krijgen het steeds zwaarder. Ook beginnen sommige kandidaten last te krijgen van irritaties tegenover andere kandidaten, zo hadden ook Harry Piekema en Chatilla van Grinsven een kleine onenigheid met elkaar tijdens het koken van een ‘maaltijd’.

En de kijkers thuis kozen massaal de kant van Harry.

Ruzie tussen Harry en Chatilla

Het is natuurlijk nooit fijn als er iemand met je meekijkt terwijl je aan het koken bent. Dit geldt al helemaal voor de Expeditieleden die allemaal uitgehongerd zijn en willen dat het eten zo goed mogelijk klaargemaakt wordt. Maar toen Harry aan het koken was voor zijn team kreeg hij van alle drie zijn teamgenoten commentaar. Daar kon hij niet zo goed tegen en daarom zei Chatilla even afstand te nemen. Hoewel Chatilla dit waarschijnlijk goed bedoeld, schoot het bij Harry toch in het verkeerde keelgat, iets wat we niet gewend zijn van hem.

Als Chatilla hem dan toch probeert te helpen, gaat het echt mis. “Joh, flikker op. Je luistert niet naar wat ik zeg”, zegt Harry. Voordat je het weet hebben de twee een fikse ruzie. “Nee, jij. Rustig. Ik ga zo niet met jou praten. Je laat de helft van het eten verbranden”, sneert Chatilla terug. Vervolgens legt Harry uit dat hij niet tegen het commentaar van zijn teamgenoot kan: “Ik word niet snel boos, maar als ik zeg: ‘Even back off’, ga je er gelijk overheen. Dat moet je niet doen.”

Ruzie bijgelegd

Gelukkig leggen de twee de ruzie al snel bij. De proef komt eraan, dus een ruzie in het team kunnen ze nu niet gebruiken. En het heeft geholpen, want team oranje hoeft sinds een hele lange tijd niet naar de eilandraad. Vorige keer heeft het team namelijk afscheid moeten nemen van Liza Sips.

Ook de kijkers thuis konden meegenieten van deze ruzie. Harry is publiekslieveling dus wordt er massaal voor zijn kant gekozen. Chatilla daarentegen valt vanaf het begin al niet lekker bij de kijkers thuis, en ook deze keer is het niet mis met het commentaar.

Liza Sips heeft drie maanden later nog steeds last van gevolgen Expeditie Robinson: ‘Ik heb ineens last van haaruitval’