Demi Rutten
Demi Rutten Gezondheid 6 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zen worden? Volg deze yoga-YouTubers voor de beste at home yogalessen

We zitten al een tijdje thuis en ook de sportscholen zijn dicht. Het volhouden van je goede voornemens wordt ons dus niet echt makkelijk gemaakt. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor: at home yoga. Er zijn superveel YouTubers die yogalessen online zetten en die je dus gratis kan doen. Hoe awesome is dat? Wij zetten de beste yogakanalen voor je op een rijtje.

Met deze YouTubers ben je binnen no-time de fitgirl die je wil zijn. Van binnen en van buiten.

De beste yoga YouTubekanalen

Mental health is de afgelopen jaren net zo belangrijk geworden als een mooi lichaam hebben. Minstens zo belangrijk. De ideale sport daarvoor is natuurlijk yoga. Het maakt je zen van binnen en je lichaam supersterk (probeer die downward dog maar 2 minuten vol te houden. Auw.)

De sport- en yogascholen zijn natuurlijk dicht, maar gelukkig zijn er onze  redende engelen genaamd yoga-YouTubers. Wij zetten de beste kanalen op een rijtje zodat je thuis een echte yogi kan worden.

1. Yoga With Adriene

Dit is het meest complete yoga YouTubekanaal ooit. Adriene legt je op een rustige en duidelijke manier uit wat je moet doen, geeft je alternatieven voor als het even niet lukt en vertelt ook veel extra informatie over bijvoorbeeld je ademhaling.

Haar kanaal heeft lessen voor beginners, 30-day challenges, yoga voor bepaalde lichamelijke klachten, echt alles wat je maar nodig kan hebben om een echte yogi te worden. Check haar YouTubekanaal hier.

2. Yoga With Kassandra

Kassandra is er voor de powervrouwen die weinig tijd hebben maar toch fit willen blijven. Op haar kanaal staan mega veel video’s met oefeningen en lessen, waarvan er veel maar 15 minuten duren. Zo kun je voor het ontbijt, tijdens je lunchpauze of voor het slapengaan nog even een yogasessie doen.

3. Yoga Met Milou

Voor de meiden onder ons die liever in het Nederlands horen wat ze moeten doen, is er Yoga Met Milou. Zij plaatst Nederlands gesproken yogafilmpjes, voor beginners tot advanced yogi’s. Ook plaatst ze filmpjes waarin ze met (bekende) mensen praat over yoga. Superleuk dus!

4. Yoga With Bird

Dit yogakanaal is ook weer super compleet. Bird plaatst video’s van 5 minuten voor een snelle ochtendyoga, of een wat langere sessie als je meer tijd hebt. De ochtend is natuurlijk dé perfecte tijd voor een lesje, om je dag helemaal zen en soepel te beginnen. Probeer haar morning yoga video’s eens en je zult het verschil merken.

Wedden dat jij na al deze yogalessen de hele wereld aankan? 😉

Meer voor je body & mind