Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 26 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Here we go again! Deze Britse komiek bevestigt de komst van een derde ‘Mamma Mia’-film

The rumours are true: er komt ECHT een derde film van Mamma Mia. Is dit niet het beste nieuws van het jaar? Komiek Alan Carr zegt namelijk dat hem een rol in het nieuwe deel is beloofd en daarmee is het vervolg van de succesvolle serie bevestigd.

Here we go again!!

Derde film Mamma Mia bevestigd

De Britse komiek en radiohost Alan Carr verklapte dinsdag in een radioshow dat er een derde Mamma Mia film aankomt. ”Ik heb een primeur voor jullie”, zei Carr dinsdag in het radioprogramma Capital Breakfast op Capital FM. ”Producent Judy Craymer heeft gezegd dat ik in Mamma Mia! 3 ga spelen. De film, ja! Ik ga naar Hollywood!”

En hiermee deelt hij niet alleen het heuglijke nieuws over zichzelf, maar ook het grote nieuws dat Mammia Mia 3 dus écht onderweg is. Vijf jaar na de tweede film, Mamma Mia: Here We Go Again!, komt er dus toch een vervolg. Of de hoofdrollen weer naar Amanda Seyfried, Meryl Streep, Stellan Skarsgård en Pierce Brosnan gaan, is nog onbekend.

Mamma Mia dinerparty

Kan jij ook geen genoeg kriigen van Mamma Mia? Dan is er nu een dinershow gaande waar jij met je vriendinnen naartoe wil. Mamma Mia! The Party is een gloednieuwe show, die al furore maakte in Stockholm en Londen. Een onvergetelijk en volledig verzorgd feest inclusief 4-gangen diner en afterparty met de grootste hits van ABBA. De ultieme ABBA sensatie komt voor de allereerste keer naar Nederland en is slechts tien weken te zien in Rotterdam. Meer lees je hier.