Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 23 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Ook zo’n fan van Mamma Mia? Dan wil je met je vriendinnen naar deze dinnerparty

Van Mamma Mia! kunnen wij geen genoeg krijgen en daarom hebben we beide films al meerdere keren gezien. En is er ergens een Mamma Mia! musical, dan zijn wij van de partij. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij het feestje van je dromen gevonden. En niet in Griekenland, maar gewoon in Rotterdam.

De perfecte avond uit, wat ons betreft.

Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! The Party is een gloednieuwe show, die al furore maakte in Stockholm en Londen. Een onvergetelijk en volledig verzorgd feest inclusief 4-gangen diner en afterparty met de grootste hits van ABBA. De ultieme ABBA sensatie komt voor de allereerste keer naar Nederland en is slechts 10 weken te zien in Rotterdam.

Mamma Mia, VoulezVous, Dancing Queen en Waterloo. De muziek van het geliefde ABBA ademt feest en dat is precies wat je kan verwachten. Een zomers feest op het Griekse eiland Skopelos. Een paradijs alsof je zo de film in bent gestapt.

Het nieuwe verhaal van Mamma Mia!

Welkom op het Griekse eiland Skopelos en ontdek een bloeiend nieuw verhaal. Ontmoet de flamboyante restaurant eigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverna, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden.

🔥

En dit feest belooft een Super Trouper ervaring te worden, met zang, dans en veel lekker eten. Strijk vanaf 19 september neer in een mediterraanse locatie gelegen in de nabijheid van het centrum, de Euromast en Delfshaven. Tickets beginnen vanaf €79,50. Voor dat bedrag krijg je een welkomstdrankje, een heerlijk mediterraans 4-gangen diner, de complete Mamma Mia! The Party show en een uitnodiging voor de afterparty.