Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Nieuws 15 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Zonvakantie op de planning? Met deze tips lijk je optisch slanker in je bikini

Ben je ook helemaal losgegaan met het shoppen van een nieuwe bikini of badpak? Wij ook. Toch is de drempel soms nog best hoog om zonder gene in je zwemkleding over het strand te paraderen. Je bent mooi zoals je bent, maar met deze tips lijk je nóg wat slanker.

Een extra dosis zelfvertrouwen kan iedereen wel gebruiken. Met deze tips loop jij als een ware Bay Watch babe in je bikini.

De juiste maat

Geen hogere wiskunde, wel heel belangrijk. Koop een bikini in de juiste maat. Niet te krap. Dat kan je voller laten lijken dan je bent. Maar ook zeker niet te ruim, wil je alles op z’n plek houden. In iedere lingeriezaak kun je van advies voorzien worden, dus maak hier zeker gebruik van.

De perfecte bikini

Om jouw mooiste features zo goed mogelijk te laten uitkomen, koop je een bikini die deze lichaamsdelen accentueert. Gezegend met een slanke taille? Draag dan een opvallend broekje dat dit benadrukt. Prachtige slanke benen, maar een bredere schouderpartij? Met een hoog uitgesneden broekje laat jij jouw benen nog beter uitkomen. Trots op je borsten? Draag dan een opvallende bikinitopje.

Beetje bruin(er)

Een klein beetje valsspelen mag wat ons betreft best. Wanneer je een lekker bruin kleurtje hebt, lijk je direct een stukje slanker. Dus ga in de weer met een goede zelfbruiner, om je daarmee een tikkeltje zekerder te voelen in je nieuwe badpak.

Printjes parade

Ga lekker een dagje shoppen met je vriendinnen, op jacht naar een bikini met print. Verticale strepen zijn altijd een goeie manier om iets slanker te lijken. Wanneer je een badpak met meerdere kleuren draagt, zorg er dan voor dat de buitenste kleuren het donkerste zijn. Want zo lijkt je taille nóg slanker.

Rechtop

Een hele belangrijke: loop en sta rechtop. Dit doet wonderen voor je postuur, en doet je optisch centimeters langer en slanker lijken. Zo simpel kan ’t zijn.

Maar het aller belangrijkste is toch wel om gewoon te genieten van je vakantie. Want je weet wat men zegt he. ‘How to have a beach body? Go to the beach and have a body.’

Cosmopolitan