Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Bilal Wahib schijnt binnenkort met een documentaire te komen en hier kan je het zien!

Bilal Wahib ken je waarschijnlijk van zijn leuke liedjes, zoals 501 of het nummer Tigers. Onlangs konden de mensen die hem niet van zijn liedjes kenden, ook niet meer om hem heen. Dankzij een – nogal – domme stunt op Instagram is hij permanent van Instagram verwijderd en hebben we hem al een tijdje niet meer gezien of gehoord. Daar gaat binnenkort verandering in komen.

Hij komt namelijk met een documentaire én zou een tour gaan doen omtrent online pesten. We praten je bij.

Bilal Wahib komt met documentaire

Het is al een tijdje stil rondom Bilal Wahib. Dat heeft alles te maken met een domme actie op Instagram. Sindsdien hebben we Bilal niet meer gehoord of gezien. Hij zou eerder al eens op televisie komen om zijn verhaal te doen, maar dat ging niet door. Op Instagram is hij permanent verbannen, dus daar zal je ook geen kiekjes meer tegenkomen.

Toch zullen we binnenkort weer van Bilal Wahib horen. Roddelkoning Fawrynotsawry sprak namelijk een betrouwbare bron – die de inside information weer heeft van vriendinnen van Bilal zijn vriendin. In eerste instantie werd door Fawry naar buiten gebracht dat Bilal bezig zou zijn met nieuwe muziek en een tour over online bullying. Volgens zijn management is dat niet waar. Maar da’s nog niet alles.

Documentaire op Videoland

Niet veel later plaatste Fawry namelijk een nieuwe Story op Instagram waarin hij het nieuws deelde dat het management zegt dat er geen nieuwe muziek en geen tour komt. Dat zou best kunnen, maar wat er wél schijnt te komen is een documentaire op Videoland.

Fawry – who else – heeft deze week iemand gesproken die dichtbij Bilal staat. Diegene heeft verteld dat ze bezig zijn met een documentaire op Videoland en dat-ie over 4 maanden zal verschijnen. Daarna is er een grote kans op nieuwe muziek en wie weet ook een tour. Oh, en verwacht niets op Instagram, dat gaat namelijk niet gebeuren. TikTok moeten we volgens Fawry wel in de gaten houden.

bilal wahib komt met documentaire