Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kunnen we binnenkort n贸g een Love Island huwelijk verwachten?

Aan het begin van deze maand werd er bekendgemaakt dat Luke Mabbott en oud-Islander Lucie Donlan verloofd zijn. Love Island UK-deelnemer Finn Tapp laat weten super blij te zijn voor het koppel, maar vertelt ook dat hij en Paige Turley de volgende zijn die gaan trouwen.

Kunnen we een bruiloft verwachten?

Love Island

Finn Tapp en Paige Turley deden in 2020 mee aan Love Island en wonnen de harten van de kijkers. Tijdens Love Island zagen we hoe de relatie tussen de twee groeide en met de dag sterker werd. Op dag 28 vroeg Finn of Paige zijn vriendin wilde zijn en natuurlijk zei ze ja!

Uiteindelijk kwamen ze steeds verder in de wedstrijd en won het koppel Love Island 2020. Paige besloot het geld met haar vriend te delen. In april van dat jaar besloot het koppel om samen te gaan wonen en in juni kregen ze hun eigen appartement in Manchester. Bijna een jaar later zijn ze nog steeds bij elkaar.

Finn Tapp wil Paige ten huwelijk vragen

Aan The Sun vertelde Finn Tapp dat hij en Paige opzoek zijn naar hun droomhuis in Manchester en dat hij grote plannen heeft om haar daarna ten huwelijk te vragen. Daarnaast maakte hij bekend dat ze ooit definitief in Schotland willen gaan wonen omdat Paige daar vandaan komt.

鈥淚k ben heel blij voor Luke en Lucie. Luke is zo鈥檔 aardige vent en het zou altijd gebeuren. Hij is gewoon heel oprecht en draagt zijn hart op zijn mouw, dus het is geweldig om te zien dat hij blij is met Lucie. Ik wist niet dat het zou komen, ik heb altijd gedacht dat ze heel goed bij elkaar passen, maar ik had nooit gedacht dat het zou komen,鈥 vertelt Finn Tapp aan The Sun.

Luke en Lucie:

Ook vertelt hij over zijn eigen plannen. Wanneer het koppel hun plekje heeft gevonden, wil hij graag Paige ten huwelijk vragen. 鈥淧aige is zeker degene, ik zal zeker degene zijn die de vraag stelt. Ik heb een plan, ik plak er geen tijdschema op, het is wanneer de tijd rijp is. Maar binnen een jaar of twee. Paige en ik hebben het altijd over een bruiloft in het buitenland gehad. We doen misschien twee bruiloften, een hechte tussenbruiloft met familie en dan een groot feest hier met iedereen,鈥 vertelt hij over zijn plannen.

Paige en Finn:

We kunnen dus zeker binnenkort een huwelijksaanzoek verwachten!

Molly-Mae Hague onthult de 茅chte reden dat ze meedeed aan Love Island