Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Carlo Boszhard onthult nieuw element in aankomend seizoen van Married At First Sight

Op 4 januari is het zevende seizoen van ‘Married At First Sight’ te zien. Welke koppels gaan dit seizoen de uitdaging aan? Wie durven met elkaar te trouwen zonder eerst ontmoet te hebben? Presentator Carlo Boszhard onthult de koppels dit seizoen niet lang hoeven wachten op de bruiloft maar meteen in het huwelijksbootje stappen.

Het zevende seizoen

Voor Carlo Boszhard is dit het derde seizoen van ‘Married At First Sight’ als presentator. Volgens hem zit het nieuwe seizoen vol spanning en liefde. Carlo: “We zijn in vorige seizoenen te veel teleurgesteld. Deze keer ben ik nog nooit zo hoopvol geweest dat de liefde zegeviert, al is het altijd afwachten. In aflevering 1 staan we gelijk al in de trouwzaal. Waar we in vorige jaren rustig begonnen, gaan we nu gelijk – bam! – trouwen! En dit seizoen schiet Cupido vooralsnog met scherp!”

Ook doet Carlo een oproep in zijn column om lief te zijn voor de nieuwe deelnemers. Hij doelt dan vooral ook op Twitter: “Onder #MAFS staan meestal de vreselijkste woorden over mensen die dat niet gewend zijn”, schrijft de presentator. “Je mag van alles over mij zeggen, maar houd die dappere mensen alsjeblieft heel.”

Married At First Sight Australië

Eerder werd bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen net zoals de Australische versie wordt. Dit houdt in dat de koppels na het trouwen meteen gaan samenwonen en elkaar wekelijks ontmoeten voor een diner en een verbintenis ceremonie.

Tijdens het sociale experiment worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschap, gedeelde normen en waarden, interesses en uiterlijke voorkeuren. Uiteindelijk worden er koppels gevormd die elkaar pas op de bruiloft ontmoeten. In Australië is ‘Married At First Sight’ een groot succes. Een aantal koppels halen het tot het einde en anderen blijven zelfs na het programma nog bij elkaar.

Wij zijn benieuwd of de nieuwe variant meer succes heeft dan het afgelopen seizoen. Wij gaan zeker kijken, jij ook?

Married At First Sight Australië-deelneemster zwanger van haar eerste kindje