Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Bram Krikke ging op dubbeldate met Kees van der Spek en z贸 zag dat eruit

Dubbeldaten is heel erg gezellig, vooral als iedereen elkaar goed kent. Dan is het een soort vriendendate, maar dan kan je tegelijkertijd ook knuffelen met je lover. Hoe leuk? Dat dachten Bram Krikke en Kees van der Spek ook. Het ietwat bijzondere duo ging afgelopen weekend naar De Snollebollekes m茅t aanhang en ze maakten daar natuurlijk ook een leuke video.

Of een soort slideshow 鈥 oordeel zelf.

Bram Krikke ging op dubbeldate met Kees van der Spek en z贸 zag dat eruit

Er zit een leeftijdsverschil tussen Kees en Bram, maar dat mag de pret niet drukken. Kees staat nog net zo hard te springen op de muziek van De Snollebollekes als Bram en dat mag ook gezien worden. De video is inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken en fans van Bram vinden het dan ook heel erg leuk om te zien. 鈥淚k vind het echt een topvent die Kees鈥, reageert iemand.

@bramkriktok

Pov: je hebt een dubbeldate met Kees vd Spek 馃帀馃グ #bramkriktok #keesvanderspek #cheesefromthebacon

鈾 Murder In My Mind 鈥 Kordhell

We zijn allemaal fan van Kees

De 28-jarige Bram Krikke is radio-dj bij QMusic en hij is ook zeer actief op Instagram en TikTok met zijn grappige filmpjes. Kees van der Spek is journalist en programmamaker en meest bekend van zijn programma Oplichters Aangepakt, waarin hij achter oplichters aan gaat. Spraakmakende tv, helemaal als hij naar het buitenland reist en in de meest bizarre situaties terecht komt. Veel mensen zijn fan van de directheid van Kees, ook de 鈥榖roers鈥 Rijk en Sam Hofman zijn fan van de prestentator. Ze hebben al met hem gefeest en hij is ook al te gast geweest in hun podcast, waar ze hun ontmoeting bespreken. De vrouw van Kees is fan van de broers, en dus waarschijnlijk nu ook van Bram. Snap je 鈥榤 nog?

Het lijkt erop alsof ze een gezellige avond hebben gehad en we hopen meer te zien van #kram of #brees. Want jaaaa, ze verdienen nu ook een gecombineerde vriendschapsnaam, toch?

Fan van To All The Boys I鈥檝e Loved Before? Zusje Kitty krijgt een spin-off serie