Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Fan van To All The Boys I’ve Loved Before? Zusje Kitty krijgt een spin-off serie

Goed nieuws voor de fans van de filmreeks To All The Boys I’ve Loved Before, Netflix komt namelijk met de spin-off genaamd ‘XO, Kitty‘. Nog beter nieuws: het is dit keer geen film, maar een tiendelige serie! In de spin-off kunnen we zien hoe Kitty, het jongere zusje van Lara Jean, voor haar studie naar Zuid-Korea wil vertrekken. Netflix deelt alvast de eerste beelden én de releasedatum.

To All The Boys I’ve Loved Before

In de driedelige filmreeks konden we zien hoe Lara Jean haar leventje op de middelbare school op zijn kop werd gezet door haar zusje Kitty. Lara schreef namelijk liefdesbrieven aan vijf van haar crushes en als haar zusje deze brieven stiekem opstuurt, doet Lara er alles aan om ze te onderscheppen. Om een van de andere jongens te bewijzen dat ze niet verliefd op hem is, neemt Lara zelfs een nep-relatie met de knappe Peter. Althans, het begon als een nep-relatie, maar dit sloeg al snel om in echte liefde.

XO, Kitty

Nadat we in de driedelige filmreeks het liefdesleven en alle bijkomende drama van Lara Jean konden volgen is het nu tijd voor het verhaal van haar zusje. In de serie, XO, Kitty zien we hoe Katherine, die zichzelf liever Kitty noemt, naar Zuid-Korea verhuisd om te gaan studeren. Een ding is wel héél toevallig, want haar langeafstandsvriendje gaat precies naar dezelfde school. Kitty komt er aan de andere kant van de wereld al snel achter dat relaties net wat lastiger zijn als je eigen hart op het spel staat.

Bekijk hier alvast de trailer:

Dezelfde makers

Jenny Han, de schrijfster van de To All The Boys I’ve Love Before boeken en films, heeft in samenwerking met Sasha Rotchild de serie XO, Kitty bedacht. Natuurlijk worden de personages door dezelfde bekende acteurs en actrices uit To All The Boys I’ve Loved Before gespeeld. Zet 18 mei alvast in je agenda, want vanaf deze datum is de serie te zien op Netflix.

Hoe gaat het nu met de acteurs uit The Suite Life Of Zack & Cody?