Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

YES! Er komt een spin-off van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

Toen begin dit jaar de derde én laatste film van de ‘To All The Boys’-reeks op Netflix verscheen, was dat helaas het einde van de trilogie. Dat betekende ook dat we afscheid moesten nemen van Lara Jean en Peter Kavinsky. Maar niet getreurd: de makers van de populaire films zijn momenteel bezig met maken van een spin-off!

Jaaa!

To All The Boys

In de drie films is te zien hoe de relatie van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo) zich ontwikkelt en opbloeit. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. In de eerste film is te zien hoe Lara Jean liefdesbrieven schrijft aan alle jongens waar ze ooit verliefd op is geweest. Zonder dat Lara Jean weet, worden al deze brieven verstuurd aan de desbetreffende jongens, waardoor er natuurlijk verschillende confrontaties ontstaan.

Zo gaat er een brief naar Peter Kavinsky, de populairste jongen van de school. Peter vind het gelukkig allemaal niet erg en hij ziet een kans om zijn ex-vriendin Gen jaloers te maken met Lara. Natuurlijk loopt dit niet helemaal zoals gepland, omdat Lara Jean en Peter elkaar toch wel heel leuk blijken te vinden. In het tweede deel zien we Lara Jean twijfelen aan de relatie en in het laatste deel zien we Lara Jean en Peter in voorbereiding op de studie. Welke universiteit kiezen ze? Blijven ze wel samen?

Kitty in de hoofdrol

Helaas komt er geen vierde deel waarin we Lara Jean en Peter de hoofdrol spelen, maar er komt wél een spin-off! In deze film zullen we Kitty volgen, het jongere zusje van Lara Jean. Kitty was in de vorige films ook niet geheel onbelangrijk: zij verstuurde stiekem alle liefdesbrieven van haar oudere zus. Kitty ziet zichzelf dan ook graag als de matchmaker tussen haar zus en Peter. Aan het einde van de laatste ‘To All The Boys’-film zien we hoe Kitty zelf verliefd wordt op een jongen in Zuid-Korea, het land waar hun moeder vandaan komt. Hopelijk kunnen we genieten van de nieuwe romance, Kitty haar eigenzinnige uitspraken en haar vastberadenheid.

Het is nog niet bekend wanneer de film verschijnt, maar wij kunnen in elk geval niet wachten.

Zie nu Lana Condor’s (van ‘To All the Boys I’ve Loved before’) make-up routine op haar eigen YouTube kanaal