Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: het laatste deel van Firefly Lane is véél eerder te zien dan gedacht

De serie Firefly Lane zit in ons hart, het verhaal van van Tully en Kate is een emotionele rollercoaster en we verwachten dan ook op emotionele noot te eindigen. Het eerste deel van seizoen twee was afgelopen december al te zien, het tweede deel laat nog even op zich wachten. Wanneer precies was nog niet bekend, maar nu wel! En het is eerder dan gedacht.

Nog héél eventjes geduld hebben.

Het tweede deel van Firefly Lane

In de aftiteling van het eerste deel was te zien dat het tweede deel pas in juni te zien zou zijn, maar de makers hebben de release naar voren gehaald.. naar deze maand! Op 27 april (op de verjaardag van Willem) kan jij zien hoe het afloopt. Blijven Tully en Kate gescheiden? Of komen ze toch weer bij elkaar?

“Firefly Lane returns to Netflix on April 27! That’s right, our premiere got moved up so you can catch our fabulous retro hair sooner. So prepare to cancel all your plans and ignore your responsibilities until you finish binging the entire season!”, schrijft Katherine ‘Tully’ Heigl op Twitter. Yayyyyy!

Bestseller

Firefly Lane is gebaseerd op de gelijknamige roman en bestseller van auteur Kristin Hannah. Ken je het boek? Dan weet je waarschijnlijk ook wel al hoe het afloopt. Maar zo niet.. dan is het wachten op het laatste deel van de serie. Het verhaal vertelt dertig jaar uit het leven van twee onafscheidelijke vriendinnen, Tully en Kate. Tully kiest voor een leven in the picture, Kate trouwt en kiest voor het gezinsleven. Beiden vrouwen zijn nog wel eens jaloers op elkaars pluspunten, terwijl ze zelf alleen maar naar de negatieve kanten kijken. In het laatste deel gaat het even heel erg slecht tussen de twee vriendinnen, iets met vertrouwen, ongelukken, ziekte.. – laten we maar hopen dat het een goed einde heeft want dat verdient iedereen. Zelfs fictieve personages uit series.

You seizoen 4 heeft een heel bizar einde en kijkers vinden Joe nu nog enger