Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Gevalletje catfish? Jørney uit EOTB gebruikt foto’s van Duitse onderneemster

Het is makkelijk om je, op het internet, mooier voor te doen dan je bent. Of dit nou gaat om mooie spullen, reisjes of dat je je foto’s flink bewerkt door middel van een filter, alles komt voorbij. De online-wereld wordt dan ook vaak bestempeld als nep. Oud-‘Ex On The Beach’ deelneemster Jørney maakt het wel heel bont: zij gebruikt gewoon een foto van iemand anders.

Oei.

Gekke situaties

Jørney is momenteel bijna negen maanden zwanger van haar eerste kindje en komt wel vaker in opspraak. Zo vliegt ze hoogzwanger naar Dubai en zoekt vaak ruzie met ex Odim via social media. De laatste ruzie ging over het feit dat Odim ging feesten terwijl zij aan het bevallen was. Deze bevalling bleek uiteindelijk niet waar te zijn, want de baby zit nog steeds in de buik.

Ex On The Beach: Double Dutch juice: heeft de ex van Jørney nu een relatie met Shani?

Instagram

Vandaag bleek dat Jørney foto’s van iemand anders gebruikt als profielfoto op haar Instagram. Ze lijken van een afstandje zeker op elkaar, maar als je goed kijkt is het een ander persoon! Het valt @roddelloog op en zij posten dit dan ook op hun Instagram Story.

Jørney
Bron: @roddelloog
Jørney
Bron: @roddelloog

De foto’s komen van de Instagram van @Rike_de. Rike is een onderneemster en heeft een eigen cosmeticalijn.

Jørney
Bron: @rike_de

Reactie

Ook reageert Jørney zelf op dit voorval: ‘Hee lieffies bij deze wou ik even bevestigen dat ik altijd plaatjes van @luxeladyofficial als pf die kik vind die super mooi en Chique! En we live in social media dus alles lijkt mooier dan het is! Nou jongens have fun with the juice dit is namelijk wel wereld nieuws 👀’

Ze blijkt de plaatjes van een algemene inspiratiepagina te halen en niet van @rike_de zelf.

Jørney
Bron: @roddelloog

Wel heeft ze haar profielfoto snel veranderd:

Instagram
Bron: @jurney.hendrikx

Wat vindt jij er van dat Jørney een foto van iemand anders gebruikt?

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar