Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen reageert op ‘vreemdgaan’ van haar man

Chantal Janzen is al een hele lange tijd samen met haar man Marco Geeratz. Zij trouwden in 2014 in het mooie Londen en samen met hun (bonus)kinderen vormen zij het perfecte plaatje. Toch werd er kort geleden een uitspraak gedaan door een juicekanaal dat Marco, de man van Chantal, regelmatig vreemd zou gaan. Chantal Janzen reageert in haar eigen tijdschrift &C op de geruchten.

Gelukkig kan Chantal wel tegen een stootje.

Gaat de man van Chantal Janzen vreemd?

Chantal vertelt dat ze tijdens een opnamedag een berichtje kreeg van haar man. In dit berichtje stond dat hij had gelezen dat hij vreemd zou gaan en deze roddel zou de wereld in gebracht zijn door een juicekanaal. Deze conclusie is getrokken doordat Marco Geeratz in sportkleding was gezien bij een hotel. Dit ging achteraf over een youth hostel met stapelbedden. Gelukkig wordt er gelachen om deze roddel en zelfs de vrienden van het koppel maken er grapjes over. Zo worden er selfies gemaakt door hun vrienden bij het hotel waar hij meerdere keren vreemd zou zijn gegaan. “Wel creatief. Enfin, we lachten er maar om, maar vonden het niet bepaald een dijenkletser,” zegt Chantal.

Juichechannels

Chantal Janzen laat zich niet zo snel kennen, maar ze vindt het toch moeilijk om de geruchten los te laten. De presentatrice vindt het voornamelijk erg lastig als ook haar kinderen en ouders dit nieuws lezen. Toch geeft ze toe dat je tegenwoordig niet meer om de juicekanalen heen kan: “Als je je als bekende Nederlander veilig denkt te wanen in deze nieuwe wereld van roddel en achterklap over sterren dan vind ik dat naïef. Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet.”

Ramptoerisme

Toch heeft Chantal ook wel wat commentaar op deze kanalen: “Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme. Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar meer kwijt.”

Groot nieuws voor presentatrice Chantal Janzen: ‘Ik heb hier zoveel zin in!’