Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 20 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Groot nieuws voor presentatrice Chantal Janzen: ‘Ik heb hier zoveel zin in!’

Chantal Janzen gaat lekker. Ze is musicalster, presentatrice van meerdere tv-programma’s, het Eurovisie Songfestival, ook heeft ze haar eigen pyjama-party en ze is oprichtster van het blad &C. Ook bedenkt ze graag zelf programma’s en hier over heeft ze leuk nieuws: ze krijgt een eigen serie op Videoland!

Het is geen realityserie (helaas), maar een programma over de positieve-en negatieve kanten van het hebben van een samengesteld gezin. Dit is iets wat ze al een tijdje wilde doen, omdat dit onderwerp haar nauw aan het hart ligt.

Chantal Janzen krijgt een serie

‘Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy te gaan maken over samengestelde gezinnen’ vertelt Chantal. Ze vervolgt:‘Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven.’

Maar hoe leuk een samengesteld gezin ook is, in het begin is het ook een uitdaging. Ook Chantal ervaarde dit: ‘Die grappige of mooie situaties, maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Om aan de wieg te staan van een dramaserie, zeker over zo’n persoonlijk onderwerp, is voor mij een nieuwe stap. Dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik fantastisch.’

Bekendmaking

Janzen maakte dit nieuws vandaag bekend op haar Instagram. Daarnaast benadrukte ze dat dit zeker geen realityserie wordt. ‘Voor de duidelijkheid, het wordt géén realityserie😬’ schreef ze onder de post. Ze sluit haar bericht af met: ‘Ik heb hier zo ontzettend veel zin in!’

Wij zijn erg benieuwd naar haar Videoland-serie.

Splinter Chabot presenteert de ‘Wie is de Mol? Podcast en vertelt ons alles wat je moet weten over de nieuwe kandidaten