Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Splinter Chabot presenteert de ‘Wie is de Mol? Podcast en vertelt ons alles wat je moet weten over de nieuwe kandidaten

Wij houden van december en dan voornamelijk van de gezellige kerstdagen. Maar we hebben al helemaal zin in 1 januari en niet omdat het de eerste dag is van 2022. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat dan namelijk van start! Wij kunnen niet wachten. Oud-deelnemer Splinter Chabot presenteert de WIDM-podcast en verdiept zich in alle kandidaten (en de mol!)

Pak je notitieboekje er maar bij.

Wie is de Mol? Podcast

Ben jij ook zo’n fan van het mysterieuze spelprogramma Wie is de Mol? Het programma is al 22 jaar één van de populairste shows op de Nederlandse televisie en dat is niet zonder reden.

Elk jaar bedenken de makers van het programma weer nieuwe spannende opdrachten, andere wendingen en bizarre situaties. Oud-deelnemer Splinter Chabot heeft de eer om alle kandidaten alvast te bespreken in de ‘Wie is de Mol? Podcast seizoen 22’.

AVROTROS laat weten wat we kunnen verwachten van deze podcast: ‘In de 12-delige podcast schetst Splinter, voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen, elke dag een portret van één van de kandidaten. Wat kunnen we van deze groep verwachten? Welke karakters gaan er mee op reis? Wat kunnen we alvast opmaken uit de pleidooien in de livestream en het Molboekje?’

Wie is de Mol? seizoen 22 speelt zich af in dít bijzondere land

Te luisteren vanaf 20 december

De vernieuwde Wie is de Mol? Podcast kan je vanaf maandag 20 december luisten via jouw favoriete podcast-app. Denk aan Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of NPO Luister. Ook kun je je abonneren, dan hoef je geen aflevering te missen. Handig!

Aangezien het vandaag 20 december is, staat de eerste aflevering al online. Splinter bespreekt vandaag de meest verdachte kandidaat tot nu toe: Arno Kantelberg. Arno is journalist, schrijver en vader van 3 kinderen. Hij wordt omschreven als zorgzaam, gentlemanly en ridderlijk. Dat klinkt spannend..

Op deze manier kom jij de lockdown wel door. Wij zijn benieuwd!

Vrouwen aan de top: de leukste podcasts voor female empowerment