Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Dit vindt Delphine van Dusty uit Ex On The Beach

We kennen Delphine allemaal uit het spannende realityprogramma Temptation Island. Haar relatie met Bert overleefde de show niet en ze gaat momenteel als vrijgezel door het leven. Delphine is nu te zien in een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis en ze vertelt hoe het nu met haar gaat én ze bespreekt ook andere realityprogramma’s.

Wederom gezellig samen in een auto.

Over Dusty

Op Lovereality is te lezen dat Nick en Delphine het hebben over andere realityprogramma’s. Nick vraagt aan Delphine: Heb je wel eens met een bekend persoon gedate? Hij vervolgt: ‘Misschien Dusty?’ Delphine reageert: ‘Nee man, dat is niets voor mij.’ Ook laat de Belgische weten dat ze nooit aan een programma zoals Ex On The Beach mee zou doen.

Stel je voor: Delphine en Bert samen in een villa als exen..

Op zoek naar Bert

Ook praten Nick en ‘Fientje’ (Hi Joop) nog eventjes over de relatie van haar en Bert. Nick kaart de camera’s nog even aan, en Delphine vertelt dat ze naast camera’s ook een tracking-app op de telefoon van Bert had geïnstalleerd. Pas toen ze zag dat hij naar het huis ging van die ene prostituee, heeft ze hem hier mee geconfronteerd. Oh én nog iets dat wij niet wisten: deze ‘prostituee’ bleek gewoon een studente te zijn die op deze manier zorgde voor een extra zakcentje. Oke.

Gelogen over leeftijd

Ook vertelt Delphine dat Bert in het begin van de relatie gelogen heeft over zijn leeftijd. De twee hebben elkaar leren kennen toen zij 17 was en Bert was toen 24. Ze zegt als ze toen had geweten dat er een leeftijdsverschil van 7 (!) jaar was dat ze misschien nooit een relatie was aangegaan. Vooral omdat ze bang was voor de reactie van haar ouders. Bert heeft toen blijkbaar gezegd dat hij 20 jaar oud was.

Nieuwe scharrel

Nick vraagt of Delphine al een nieuwe scharrel heeft en ze zegt:‘Ja leuke scharrels’. ‘Ouwe snoeperd!’ roept Nick. Ook vertelt ze dat het niet serieus maar dat ze af en toe langs gaat voor een ‘wippie’.

Bekijk de hele video hieronder:

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen