Audrey Garot
Audrey Garot Food 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Yum! Zó maak je de chocolade dennenappels die viral gaan op TikTok

De maand december staat natuurlijk in het teken van kerst. We kijken de leukste kerstfilms onder een dekentje op de bank en we komen samen met familie, maar er moet natuurlijk ook eten gemaakt worden. Je wilt de leukste hapjes maken voor je vrienden en familie, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan. Struggles.. Gelukkig hebben wij een lekker recept voor jullie (wat ook heerlijk is als nagerecht!) van dé viral chocolade dennenappels. En ze zijn écht heeerluk!

Ze gaan niet voor niets viral op TikTok.

Dit zijn de chocolade dennenappels die viral gaan op TikTok

Deze chocolade dennenappels zien er natuurlijk enorm fancy uit en daardoor zou je denken dat zo’n recept harstikke moeilijk is, maar niets is minder waar. Het is namelijk super makkelijk om zelf te maken én je hebt maar drie ingrediënten nodig! Whaat?!

@elektraps

Chocolate Pine Cones – 3 Ingredients ✨ #chocolate #pinecone #recipe #easyrecipe #cooking #baking #foodlover #foodtiktok #forfun #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #asmr #asmrsounds #viral #chania #crete #greece #greecetiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – elektraps

How to

Zoals we al zeiden heb je dus maar drie ingrediënten nodig voor de chocolade dennenappels en de kans is groot dat je ze ook al in huis hebt! De volgende ingrediënten heb je nodig:
– Chocolade koekjes
– Roomkaas
– Chocolade ontbijtgranen

Oké, we weten dus nu dat je niet veel nodig hebt om deze overheerlijke chocolade dennenappels te maken, maar hoe maak je ze dan?! Als eerste moet je de chocolade koekjes vermalen in een keukenmachine of blender. Het is de bedoeling dat dit een soort poeder wordt, zodat je deze poeder kan mengen met de roomkaas. Als je dit hebt gedaan, moet je van dit deeg een vorm maken van een dennenappel. Als laatste is het de bedoeling dat je de chocolade ontbijtgranen in de vorm steekt, zodat het een échte dennenappel wordt. Bewaar de chocolade dennenappels in de koelkast totdat je ze gaat serveren & that’s it!

Tip: Strooi nog wat poedersuiker over de dennenappels als je ze gaat serveren voor een winterse look!

Zo houd je het low-budget met kerst, maar toch feestelijk en luxe