Audrey Garot
Audrey Garot Reality 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Leuk! We zien Dave en Simone uit B&B Vol Liefde binnenkort terug op de buis

Dave en Simone deden afgelopen seizoen mee aan het programma B&B Vol Liefde. Dave reisde af naar Spanje om het hart te veroveren van Denise en Simone vertrok naar de B&B van Richard in Portugal. We hebben van allebei de deelnemers lang kunnen genieten, aangezien ze tot het einde in het programma zaten, maar stiekem missen we ze toch wel een beetje. Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat we ze voor het laatst op de televisie hebben gezien. Gelukkig verschijnen Dave én Simone binnenkort terug op de buis!

We kunnen al snel weer genieten van deze oud B&B Vol Liefde deelnemers!

We zien Dave en Simone uit B&B Vol Liefde binnenkort terug op de buis

Gisteren hadden Dave en Simone een gezellig (maar wel heel vroeg) kerstonbijt met z’n tweetjes, waarin ze terugblikken naar het afgelopen jaar. De twee zullen het daarbij vast over hun avonturen hebben die ze hebben meegemaakt bij B&B Vol Liefde, maar ze kijken ook alvast uit naar het nieuwe jaar. “We hebben super veel leuke gesprekken gehad, veel gelachen en interessante vragen beantwoord”, laat Dave weten op zijn Instagram. En 27 december is het al zover, dan komen de beelden van deze twee op televisie bij RTL. Zin in!

Oproep voor Simone

Dat Dave en Simone het goed kunnen vinden met elkaar, is inmiddels wel duidelijk. Daarom wilt Dave ook nog even een oproepje voor Simone doen op zijn Instagram, aangezien ze nog steeds single is: “Wat ik wel raar vind is dat deze topper nog geen leuke date heeft gevonden. Leuke mannen waar zijn jullie? Even melden aub.” Awhh, lief toch?! Daarnaast kan hij het ook niet laten om ook nog even een oproepje te doen voor zichzelf: “Leuke dames mogen zich ook melden haha.”

Op 27 december worden de beelden uitgezonden op RTL.

Cute! Ben uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin en dit is d’r