Audrey Garot
Audrey Garot Reality 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Cute! Ben uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin en dit is d’r

Ben was het afgelopen seizoen te zien in het programma B&B Vol Liefde. Hij reisde af naar het mooie Portugal om te kijken of er liefde kon ontstaan tussen hem en Denise. Helaas werd Ben destijds naar huis gestuurd door Denise omdat ze geen romantische klik hadden samen, maar gelukkig heeft hij nu wel de liefde gevonden!

Cuteee.

Ben uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin

Op Instagram plaatst Ben een aantal foto’s van hem en zijn nieuwe vriendin. Daarbij zegt hij het volgende in de caption: “The word is out! Eindelijk tijd voor echte reality. Nu heerlijk een weekendje weg in Praag met m’n nieuwe liefde. Bij nader inzien val ik toch iets meer op blond.” Op de foto’s zien we dat het nieuwe stel lekker met z’n tweetjes aan het genieten zijn in de mooie stad Praag. Hoe leuk!

Ook is Ben nog goed bevriend met Denise, voor wie hij zich had opgegeven in het programma B&B Vol Liefde. Zij zegt namelijk onder de post: “Zooo leukkk!!!😍😍 Geniet ervan lieverds ❤️😘”

Terugblik aflevering van B&B Vol Liefde

Kan jij nou geen genoeg krijgen van B&B Vol Liefde? Wij ook niet, maar dan hebben we goed nieuws voor jou! Speciaal voor de fans komt het programma namelijk met een terugblik aflevering waarin oud-kandidaten terugkeren en horen we hoe het met de liefde gaat. Hoe leuk is dat?! Onder andere tortelduifjes Fenna en Martijn, die sinds een tijdje samenwonen in Portugal, zullen van de partij zijn. Misschien zien we Ben dan ook wel terug en zullen we nog meer horen over zijn nieuwe liefde.

Wie we nog meer zullen zien tijdens deze terugblik aflevering is nog niet bekend. Het zal dus een leuke verrassing worden! Ook is het nog niet helemaal duidelijk wanneer deze aflevering wordt uitgezonden, maar het zou ergens in december zijn, dus lang kan het niet meer duren!

NEEE! B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt uitgesteld