Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY! De serie ‘KLEM’ keert eindelijk terug – met een bioscoopfilm!

Het is alweer een tijdje geleden dat we de goedlopende serie KLEM voor het laatst hebben gekeken op de buis. De laatste aflevering van het derde, en laatste seizoen, werd namelijk uitgezonden in december 2020. That’s a loooong time ago. Voor de fans van de serie die de avonturen van Hugo, Marius en Kitty hebben gemist, hebben we goed nieuws. Na drie seizoenen keert het programma (waarschijnlijk wel voor de allerlaatste keer) ein-de-lijk terug met een film!

En de trailer is ook al uitgekomen.

De serie ‘KLEM’ keert eindelijk terug – met een bioscoopfilm!

Na drie ontzettend succesvolle seizoenen komt het programma KLEM eindelijk terug met een film! De bioscoopfilm gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Het is niet gek als je niet helemaal meer weet waar het toen over ging, want het is natuurlijk alweer een tijdje geleden.

Jacob Derwig, die de rol van Marius speelt, vertelt aan RTL Boulevard waar het ook alweer over ging: “Aan het einde van het derde seizoen van KLEM zijn de Milnertjes naar Italië getogen om daar een nieuw bestaan op te bouwen. We zien ze daar een beetje ploeteren met een zaakje die niet heel goed loopt en dan kunnen ze voor een koopje een wijnlandschap overnemen. Daar beginnen een beetje de problemen.” Oehhh spannend!

Trailer

Hoewel Marius en Kitty er dus alles aan doen om hun leven weer op de rit te krijgen, lukt dat toch niet helemaal. Hugo komt op bezoek en al vrij snel escaleert alles; zijn auto vliegt in de brand en ze komen weer flink in de problemen met z’n drieën. Hoe zal dat aflopen?!

Ook de trailer is al uitgekomen en je snapt natuurlijk wel dat we nu extra veel zin hebben om deze film te kijken.

Het einde

Hoewel we natuurlijk enorm enthousiast zijn dat de serie KLEM een vervolg krijgt, zijn we ook wel een beetje verdrietig. Deze film zal waarschijnlijk het allerlaatste zijn wat we zullen zien van Hugo, Marius en Kitty. Awhhh! Zo zei Jacob Derwig tegen RTL Boulevard: “Ik denk dat het klaar is.” Ook Georgina Verbaan beaamt dat: “Ik denk het ook.” Tot slot zegt Jacob: “Zeg nooit nooit, maar ik denk dat dit wel het punt is die Frank, de bedenker van dit alles, wou maken.”

De film KLEM verschijnt 2 februari 2023 in de bioscoop. Can’t wait!

Aha! Dit is waarom Gaby Blaaser haar zwangerschap een ‘ongeluk’ noemde