Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! De pasgeboren baby van Echte Gooische Moeder Florine ligt nog steeds in het ziekenhuis

Vorige week kwam het blijde nieuws naar buiten dat Florine Hofstee van de Echte Gooische Moeders is bevallen van haar tweede kindje. Samen met haar vriend heeft ze een zoontje gekregen, die ze Don hebben genoemd. Ondanks dat het stel natuurlijk super gelukkig is met het pasgeboren kindje, kregen ze ook snel grote zorgen. Toen ze thuis waren kreeg de kleine Don namelijk last van geelzucht, waardoor ze weer naar het ziekenhuis moesten. En het leek even beter te gaan, maar toch kunnen Florine én haar zoontje Don nog steeds niet naar huis…

Hopelijk gaat het snel weer beter.

De pasgeboren baby van Florine Hofstee ligt nog steeds in het ziekenhuis

Florine en haar vriend Jeroen konden dus maar héél even genieten van de roze wolk waarop zij zaten, aangezien hun pasgeboren zoontje Don alweer snel terug moest naar het ziekenhuis. Zo vertelde de Echte Gooische Moeder vorige week op haar Instagram: “Onze lieve kleine bink had een te hoog bilirubine gehalte (geelzucht). We schrokken ons helemaal rot en moesten direct naar het ziekenhuis. Daar bleek hij, na hielprikje, echt een veel te hoog gehalte te hebben dus direct werd hij onder 4 lampen gelegd.” Awhhh!

Nóg langer blijven

Al snel leek het beter te gaan met de kleine Don, doordat zijn waardes aan het dalen waren. Toch mogen Florine en Don nog steeds niet naar huis en moeten ze in het ziekenhuis blijven. “We hoopten vandaag naar huis te kunnen, maar helaas was zijn bilie weer iets gestegen. Wat een domper,” vertelt ze.

Gelukkig weten ze inmiddels wel wat er aan de hand is. “Ik heb bloedgroep O+ en Don heeft B+. Ik heb hierdoor antistoffen in zijn lijfje gemaakt tijdens mijn zwangerschap, waardoor de bilie zo hoog is geworden in de eerste dagen van zijn leven”, legt Florine uit. “Dit wordt afgebroken door die lichttherapie die hij nu krijgt. Als dit onder een bepaalde grens is en dit zo 24 uur lang blijft, mogen we naar huis. Hopelijk is dat morgen.”

Hopelijk mogen de twee weer lekker snel naar huis toe!

Leuk! De nieuwe Prince Charming stelt zichzelf voor in video