Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Leuk! De nieuwe Prince Charming stelt zichzelf voor in video

Morgen begint het nieuwe seizoen van Prince Charming (YAY!) en we hebben al eerder verteld over Diego, die de rol van charmante prins op zich neemt. Maar we hebben hem zelf nog niet horen praten, dus we waren dan ook positief verrast dat hij zich nu zelf even voorstelt in een video op de Instagram van Videoland.

Prince Charming Diego

Diego is 30 jaar en is na een roerige periode een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Van beroep is hij acteur, danser en zanger – hij heeft Music Theatre gestudeerd in Londen en speelt momenteel in de musical Disney’s Aladdin – en hij heeft nog vele ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast deze zoektocht naar ware liefde heeft hij al één grote liefde in zijn leven: zijn zoontje Sem.

En hoe leuk: hij stelt zichzelf ook even voor. Kijk de video hieronder:

Wie gaan het hart van Prince Charming proberen te veroveren?

Twaalf mannen gaan het ‘gevecht der liefde’ aan en gaan kijken wie er het beste bij Diego past. Ben je benieuwd wie de mannen zijn, waar ze vandaan komen en wat ze precies zoeken in een partner? Bekijk alle twaalf heren hier.

Het nieuwe seizoen is dus vanaf morgen, 15 december, te zien op Videoland!

Daar is ‘ie: de jaarlijkse kerstkaart van Prince William, Kate en de kids