Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Daar is ‘ie: de jaarlijkse kerstkaart van Prince William, Kate en de kids

Elk jaar maken alle leden van het Britse koningshuis een kerstkaart. Queen Elizabeth deed dat ook altijd, dit jaar zal daarom het eerste jaar zijn zónder een nieuw beeld. King Charles en Queen-consort Camilla lieten eerder al hun foto zien, dus het was alleen nog wachten op de nieuwe Prince of Wales en Princess of Wales, oftewel William en Kate met hun kinderen. Vandaag is de foto eindelijk vrijgegeven en het is wel heel erg lief.

De kids zijn ook al groot!

Kerstkaart William en Kate

De foto is duidelijk gemaakt in een warmere maand eerder dit jaar. We zien William en zijn vrouw Kate hand-in-hand lopend met hun drie kids. Verrassend modern (skinny jeans!) en allemaal op elkaar afgestemd. “Sharing a new picture of the family for this year’s Christmas card! 🎄”, staat erbij geschreven.

Hoe vieren de royals kerstmis?

De familieleden pakken altijd de cadeautjes uit op kerstavond, niet op eerste kerstdagn. Eerst zorgen ze ervoor dat de kerstboom helemaal opgetuigd is, daarna is het tijd om met alle kids en kleidkids naar de ‘Red Drawing Room’ te gaan om alle cadeaus uit te pakken. Op eerste kerstdag is het natuurlijk tijd om naar de kerk te gaan.

Dit jaar zal de Christmas speech gedaan worden door King Charles, omdat zijn moeder Queen Elizabeth afgelopen september overleed. Het is de eerste speech van een koning ooit die op televisie zal worden uitgezonden. De vorige speech een Koning, George VI, werd alleen via radio uitgezonden. Logisch, aangezien zijn laatste optreden in 1951 was.

Like a lady! Zo hoor je je thee écht te drinken op de manier van Queen Elizabeth II