Emma Toussain
Emma Toussain Reality 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Citytrip Haico en Jasmijn één groot drama volgens kijkers: ‘diepvrieskip voelt warmer aan’

In Boer zoekt vrouw Europa gaan de boeren met hun favoriete logee op citytrip in het land waar ze wonen. Zo kunnen de logees ook meteen kennismaken met de cultuur van het land waar ze in de toekomst misschien wel naartoe verhuizen. Je voelde het waarschijlijk al aankomen, maar de communicatie tussen Jasmijn en Haico gaat nog niet heel erg lekker. En dat ligt vooral aan Jasmijn, die niet goed weet wat ze met dit alles aanmoet.

Tot frustratie van de kijkers.

Citytrip Haico en Jasmijn één groot drama

Een paar dagen weg van de boerderij om elkaar nog beter te leren kennen.. met dat doel zijn Haico en Jasmijn naar Århus gereisd. Haico heeft al wel gevoelens voor Jasmijn, maar zij worstelt nog met lichte twijfels en kiest daarom voor een eigen kamer. Desalniettemin zijn de voornemens er een gezellige trip van te maken. Toch raakt Haico wel wat onzeker van het gedrag van Jasmijn en dat valt bij de kijkers niet helemaal lekker. ‘Mening diepvrieskip voelt warmer aan,’ luidt één van de reacties over het gedrag van Jasmijn.

Ellen moet terug, dat is de conclusie. Die ging er in elk geval wél vol voor. Maarja Haico voelde dat zelf dan weer niet zo.. liefde is een lastig ding.

Aparte keuze?

Vorige week shockeerde Haico iedereen door voor Jasmijn te kiezen. Het lijkt zo’n aparte keuze, aangezien Jasmijn geen enkel spoor van enthousiasme laat zien. Kiezen voor Ellen lijkt het juiste om te doen, maar hij houdt afstand. Haico wilde de dames nog even apart spreken voordat hij zijn definitieve keuze maakte. Hij twijfelde namelijk nog steeds: “Ze zijn beiden hartstikke leuk en ze zouden allebei ook heel goed bij mij passen. Maar ze zijn beiden ontiegelijk verschillend. Ik heb er een hele kluif aan om te kiezen.”

Nou, dat wordt afwachten volgende week..

Kan Petri wat liefdesadvies van Robert ten Brink krijgen?